Всі категорії
Додати товар

Сток світлодіодний нічник

352 грн
Опис

Нічник для дітей, світлодіодний нічник із сенсорним керуванням, тепле світло,
8 кольорів RGB, таймер на 1 годину, дитячий нічник із перезаряджанням USB для
дітей, нічник із регулюванням затемнення для спальні, дитячої кімнати,
новонароджених, дорослих

Стиль Сучасний
Бренд КООФІТ
колір Білий
Розміри виробу 9 Г х 9 Ш х 9 В сантиметрів
Особливість Лампа для захисту очей, функція хронометражу 30 хв./1 год.,
перезаряджається та регульоване нічне освітлення, сенсорне керування та 8RGB
MulticolorsЛампа для захисту очей, функція хронометражу 30 хв./1 год.,
перезаряджається та регульоване нічне освітлення, сенсорне керування та 8RGB
Multicolors

- М'яке тепле світло та 8 багатокольорових кольорів RGB】 - У режимі Теплий теплий світлодіод із запобіганням синього кольору не мерехтить і не шкодить очам вашої дитини, довго торкайтеся верхньої частини, щоб відрегулювати яскравість від 20% до 100%. У режимі RGB 8 кольорів RGB змінюються автоматично, коротким дотиком виправляється потрібний колір.
- 🌟【Сенсорне керування та функція синхронізації】 - В обох режимах (теплий і RGB) ви можете встановити таймер на 30 або 60 хвилин. Це не дозволить дитячому нічнику світити всю ніч після того, як ви або ваша дитина спокійно спите.
- 💯【Безпечний нічник для дитини】 - цей дитячий нічник виготовлений із безпечного ABS-пластику з силіконовим корпусом, стійким до подряпин і падінь; Абсолютно безпечний для гри та навчання вашої дитини.
- 🎁【Найкращі різдвяні подарунки】 - Цей світлодіодний нічник є ідеальним подарунком для дітей, дітей і навіть дорослих. Також ідеальний подарунок на Різдво, день народження, день захисту дітей та Новий рік. Підходить для спалень, дитячих, дитячих кімнат, кемпінгу тощо.
- 💖【Перезаряджуваний і підвішуваний】 - Поставтеся з довговічною акумуляторною батареєю, нічник для дитячої кімнати ідеально підходить для нічного годування та зміни підгузників. Крім того, гачок в основі зручний для підвішування, ви можете розмістити його в будь-якому місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
megabayt
Megabyte
Львів
62% виконаних замовлень
Була

Схожі товари