Всі категорії
Додати товар

Дитячий термо килимок складний розвиваючий

795 грн
Опис

Термокилимок стане ідеальним подарунком малюку та його батькам, особливо у холодну пору року

Є різні кольори та сюжети, обирайте на свій смак!

Розміри килимків:
2,0 м x 1,5 м x 10 мм
Вага 1 килимка: від 1,0 кг до 1,2 кг

Властивості та переваги термокилимків:

Універсальність у застосуванні:
підходять для різних вікових груп дітей та для різноманітних ігрових чи розвиваючих активностей, також килимки знаходять широке застосування у різних сферах застосування у дорослих, коли потрібна теплоізоляційна, вологостійка, м'яка та протиковзна поверхня;

Вологостійкість:
килимки мають високі водовідштовхувальні і водостійкі властивості, всі шари матеріалу відмінно захищають від проникнення вологи та інших рідин. Однією з особливостей основи килимків, матеріалу ХРЕ є запобігання появі грибка, плісняви, а також розвитку мікроорганізмів в товщі килимка.

Теплоізоляція:
висока здатність утримувати тепло та створювати комфортну, теплу поверхню для гри та активностей дітей. Термокилимки перешкоджають відчуттю холоду при контакті з підлогою або землею, забезпечуючи теплу та приємну атмосферу для дитячих розваг.

Амортизація
ударів: завдяки пінистій структурі матеріалу ХРЕ термокилимки дуже м'які та еластичні, що дозволяє моментально відновлювати вихідну форму, що забезпечує ефективну амортизацію при падінні або різких рухах.

Антиковзні властивості:
завдяки спеціальній рельєфній текстурі та високому коефіцієнту тертя поверхні забезпечується найкраще зчеплення з поверхнею та попереджувальне ковзання. Також висока вологостійкість та фактура дозволяє килимкам навіть при контакті з вологою залишатися неслизькими.

Розвиваючий дизайн:
спеціальна рельєфна поверхня дозволяє розвинути тактильні навички малюка, а малюнки з птахами, тваринами та представниками підводного світу, цифрами, літерами допомагають батькам займатися вправами для розвитку дитячого інтелекту. Дитина може використовувати два різні варіанти малюнка килимка для різних видів ігор, створюючи власні сценарії та історії, сприяючи розвитку творчості та уяви.

Двосторонність килимків з різними принтами: яскраві кольори та насичені малюнки на одному боці можуть привертати увагу та стимулювати пізнавальні процеси, сенсорний розвиток малюка, а стриманіші відтінки другої сторони служать для спокійного відпочинку та релаксації дитини.

Компактність та легкість:
килимок швидко та легко складається, звільняючи простір при зберіганні та транспортуванні. Портативність килимка та легка вага ідеально підійдуть для того, щоб взяти його з собою у будь-яку подорож.
Простота у догляді: не вимагають особливого догляду, легко та швидко очищаються від забруднень, кольорової крейди чи фломастерів навіть вологою серветкою, миттєво висихаючи.

Відмінна зносостійкість та довговічність: основний матеріал виготовлення XPE – міцний та зносостійкий, стійкий до згинання та стисків, що дозволяє виробам з нього витримувати тривале інтенсивне навантаження при щоденному використанні з тривалим збереженням зовнішнього вигляду та функціональності.

Міцність:
хімічна структура та полімерна основа матеріалу ХРЕ забезпечують міцність та стійкість до механічних навантажень килимків.

Екологічність та нетоксичність:
матеріал ХРЕ не містить токсичних речовин, таких як важкі метали, фталати або бісфенол, що активно використовується у виробництві дитячих іграшок, а також при виробництві пакувальних матеріалів у харчовій промисловості. Виробництво матеріалу екологічно не вимагає використання розчинників та інших шкідливих речовин.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
irynabeaut
Luna Shop
Київ
35% виконаних замовлень
Була

Схожі товари