Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Набір для плавлення металів у мікрохвильовій печі!

920 грн
Опис

Набір для плавки, розігрівання та змішування металів.
До набору входить:
Тигель, виготовлений за спеціальним рецептом, який перетворює мікрохвилі в теплову енергію. Висота 60 мм, діаметр 40 мм, та внутрішній об'єм 20 мл, у співвідношенні об'єму до ваги, можна завантажити приблизно 100 г. компактно розміщеної латуні для нормальних умов обробки. За допомогою набору можна легко плавити такі метали, як бронза, латунь, золото, срібло. Приблизний час плавлення 7-10 хвилин, залежно від мікрохвильової печі, та кількості металу, що закладається. Також можна досягти плавлення більш тугоплавких металів, таких як паладій, платина, тут уже все залежить від багатьох факторів, а також збільшується навантаження на піч, так як в деяких випадках знадобиться кілька циклів прогріву приблизно по 10 хвилин. 

За рахунок досить товстих стінок, і практично рівномірного нагрівання, тигель на тривалий час зберігає температуру, що дуже позитивно впливає на час та якість виливки. Тигель не боїться різких змін температур досить міцний, при акуратному використанні його вистачить на велику кількість плавок, від 50 плавок і вище. Але варто розуміти, що тигель можна зіпсувати, завантаживши в нього брудний метал, або звичайне бите скло. 

Термобокс, який захищає піч від температури. Виготовлений із захисних пластин. Рекомендовані умови розкладання боксу: найнижча пластина має тверду форму, що дає змогу переміщати всю конструкцію. Дві глухі нижні пластини, розміщуються одна на одну для додаткового температурного захисту, на яких буде розташовуватись сам тигель. Три середні пластини з отворами, які також розміщуються одна   на одну, у середину кладеться тигель з завантаженим металом. Одна глуха верхня пластина. 

Для кого цей набір може бути корисний:
- ювелірне лиття
- ковальство як мистецтво
- рибальство, полювання
- обробка радіодеталей
- афінаж
- ф'юзинг
- моделювання
- хенд мейд
- кастомні деталі для авто, мото техніки.
- переплавлення старих ювелірних виробів
- змішування металів у пропорціях
- загартовування деталей
- розігрівання сплавів
- наукові дослідження
- для виготовлення швейної фурнітури

Використання:
За можливості, краще використовувати чисті заготовки, без зайвих домішок, з щільною конструкцією. Перед плавленням металів, потрібно зняти всі камені, гумові прокладки, допоміжні з'єднання. Також потрібно розуміти, з якого металу виготовлені заготовки. Наприклад, можна завантажити матеріал, температура плавлення якого 900-940°, а виявиться, що це сплав із домішками, плавлення якого буде приблизно 1400°. Тоді, звісно, збільшиться час плавлення і якість виплавлюваних деталей. Стандартні мікрохвильові печі 700-800W, чого в принципі досить для повноцінної роботи обладнання, але все ж краще використовувати потужніші печі 1000-1200 W.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
shkvi...
shkvirya.illya
Олександрія
Був

Схожі товари