Всі категорії
Додати товар

3d конструктор нічник румбокс гаррі поттер чарівні ворота (уцінка)

830 грн
Опис

Трохи пошкоджено упаковка при транспортуванні, сам товар новий.

Характеристики:
Матеріал: дерево, тканина, папір, смола, пластик, метал (клей та батарейки в комплект не входять)
Розмір моделі у зібраному вигляді: 9х10 см.
Вага моделі: 500 грам
Вага коробки: 700 грам

Рекомендовані інструменти для збирання:
Ножиці
Канцелярський ніж
Пінцет
Клей
Батарейки (AG13 LR44 3шт.)
Примітка: Деякі деталі вирізаються з книги інструкції

Румбокс "Чарівна брама" в тематиці історій про Гаррі Поттера дійсно мініатюрний - його розмір у зібраній вигляді 9х10см., для збереження виробу від пилу поставляється захисна колба. У комплекті є елемент підсвічування, що створює воістину магічну атмосферу, тому зібрана модель може служити не тільки інтер'єру, а й нічником.

Набір містить безліч дрібних елементів, які слід збирати поетапно, згідно зі схемою складання, не упускаючи проміжних деталей. На складання такого румбоксу йде 6-12 годин часу.

Румбокс (переклад «кімната в коробці») - оригінальний сучасний конструктор або навіть моделювання, де можна зібрати мініатюрну 3D модель будинку, кімнати, вулиці або навіть шафи в масштабі.
Найцікавіше заняття не тільки для дітей, але і для всієї родини – ви збираєте за схемою деталі інтер'єру, предмети побуту, декору та за допомогою пінцету, клею розміщуєте їх по своїх місцях. Готова композиція стане унікальним декором для вашої кімнати: предмети з розряду зроби сам особливо цінні, т.к. несуть у собі енергетику творця.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари