Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Дитяча 3d-ручка акумуляторна дельфін k9903+ пластик 8 кольорів

469 грн
Опис

Вік: Від 5-6 років
Вид творчості: Рукоділля
Тип продукту: 3D ручки

Кілька примірників у наявності

Ручка 3D акумуляторна з трафаретом K9901

За допомогою 3D ручки можна малювати просто у повітрі, створюючи об'ємні фігури, щоб грати з ними, дарувати друзям або прикрашати будинок. Чари, скажете ви? Ні, лише гаджет, який назавжди змінить уявлення про малювання.

3D ручка для малювання

По суті це звичайна ручка в товстому корпусі з кнопками. Але всередині немає чорнила. Заправляється кольорова нитка – філамент. Після включення ручки нагрівається наконечник, розплавляє філамент та вичавлює його назовні. Через деякий час він застигає у тій формі, яку ви йому надали.

Філамент призначений для "холодного" друку. Що це означає? Неможливо обпектися. Температура плавлення - всього 50-60 ° C Можна ліпити деталі прямо руками, як із пластиліну Легко свердлиться і ріжеться 3D-ручка має корпус соковитого кольору із міцного пластику та яскравий, незвичайний дизайн. Перевірено: діти від них у захваті, а у дорослих здіймається настрій!

5 причин купити 3D ручку: 3D-ручка – це новий рівень малювання, який допоможе розкрити талант художника, скульптора чи архітектора. Це хобі росте разом із дитиною. Якщо п'ятирічний малюк створюватиме найпростіші фігурки, десятирічна дитина вже зможе створювати сувеніри для друзів чи батьків. Наприклад, прикраси інтер'єру чи магніти на холодильник. Ручка компактна, легка, може заряджатися від зовнішнього акумулятора – зручно брати із собою. Дитині буде чим зайнятися у поїзді чи бабусі на дачі. 3D-принтер – дороге задоволення. І сам коштує дорого, і пластика витрачає набагато більше. Ручка працює за тим же принципом, але коштує вдесятеро дешевше. Приєднуйтесь до нових технологій без шкоди для бюджету. За допомогою 3D ручки можна створювати не тільки іграшки, а й корисні речі на кшталт ґудзиків, склянок для олівців.

Характеристики: Матеріал корпусу: пластик Вид 3D-друку: холодна Тип філаменту: PCL 1.75 мм Робоча температура: PCL – 60° Наконечник: керамічний Вбудований акумулятор: 500 мАч Час роботи від акумулятора: 1 год. Час зарядки: 1.5 год Інтерфейс для зарядки: microUSB Можливість зарядки від повербанка Розміри: 15 х 5 х 4.5 см

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Стать:
Для дівчаток

Схожі товари