Всі категорії
Додати товар

Комфортер зайчик – це надзвичайно корисна та безпечна перша іграшка для вашого малюка

389 грн
Опис

В наявності багато різних варіантів для дівчаток і хлопчиків. Пишіть мені - надішлю варіанти)

КОМФОРТЕР – це надзвичайно корисна та БЕЗПЕЧНА ПЕРША ІГРАШКА для вашого малюка.

🐰Він призначений для немовлят, щоб вони постійно відчували присутність мами та спокійно спали. Але також і для дітей, що підросли, служить чудовим другом.

🐰Комфортер, на відміну від звичайних брязкалець і ​​плюшевих ведмедиків, не проста дрібничка, яка повинна зайняти дитину на якийсь час. Мета цієї іграшки – створити ілюзію комфорту, який дитині дарує близькість мами.

🐰Ваше маля починає плакати і вередувати, як тільки ви відходите в іншу кімнату? Мама для новонародженого – втілення любові та турботи, так що немає нічого дивного в тому, що коли вас немає поряд, малюк починає панікувати. Звичайно, кожній матусі хочеться якнайбільше часу проводити з дитиною, але як би ви не намагалися, домашні справи будуть відволікати. Ось тут і стане в нагоді комфортер!

🐰Під час годування мамі потрібно брати комфортер-іграшку з собою і тримати близько до тіла, після він нагадуватиме немовляті рідний запах.

🐰Комфортер виготовлений із приємної на дотик гіпоалергенної тканини і не має твердих та дрібних елементів, тому нічим не зможе нашкодити дитині.

🐰М'який комфортер завдяки ніжному матеріалу та ергономічному дизайну нескладно втримати в руці навіть найменшим діткам.

🐰А у ваших дітей є комфортер?

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари