Всі категорії
Додати товар

Колекція брязкалець звірят сафарі.

368 грн
Опис

Колекція брязкалець звірят Сафарі.

Висота - 12см, ширина - 8 см
Зв"язаний ведмедик з напівбавовняної пряжі, очі - пластикові на безпечному кріпленні, кільце - дерев"яне. В середині голови - пластикове брязкальце. Звук приглушений, не буде лякати малюка.

Брязкальце ручнщї роботи качечка ЛАЛАФАНФАН.Висота - 12см, ширина - 8 см
Зв"язана качечка з напівбавовняної пряжі, очі - пластикові на безпечному кріпленні, кільце - пластикове. В середині голови - пластикове брязкальце. Звук приглушений, не буде лякати малюка.

Брязкальце ручної роботи Зайчик. Висота - 11 см, ширина - 7 см
Зв"язаний зайчик з напівбавовняної пряжі, очі - пластикові на безпечному кріпленні, кільце - дерев"яне. В середині голови - пластикове брязкальце. Звук приглушений, не буде лякати малюка.

Брязкальце ручної роботи Слоник. Висота - 12см, ширина - 8 см
Зв"язаний слоник з напівбавовняної пряжі, очі - вишиті, кільце - дерев"яне. В середині голови - пластикове брязкальце. Звук приглушений, не буде лякати малюка.

Брязкальце ручної роботи Бегемотик. Висота - 12см, ширина - 8 см
Зв"язаний бегемотик з напівбавовняної пряжі, очі - пластикові на безпечному кріпленні, кільце - дерев"яне. В середині голови - пластикове брязкальце. Звук приглушений, не буде лякати малюка.

Брязкальце ручної роботи Жираф . Висота - 12см, ширина - 8 см
Зв"язаний жираф з напівбавовняної пряжі, очі - пластикові на безпечному кріпленні, кільце - дерев"яне. В середині голови - пластикове брязкальце. Звук приглушений, не буде лякати малюка. Ціна - 320 грн

Брязкальце ручної роботи Коала. Висота - 12см, ширина - 8 см
Зв"язана коала з напівбавовняної пряжі, очі - пластикові на безпечному кріпленні, кільце - дерев"яне. В середині голови - пластикове брязкальце. Звук приглушений, не буде лякати малюка. Ціна - 320 грн.

Брязкальце ручної роботи Панда. Висота - 12см, ширина - 8 см
Зв"язана панда з напівбавовняної пряжі, очі - пластикові на безпечному кріпленні, кільце - дерев"яне. В середині голови - пластикове брязкальце. Звук приглушений, не буде лякати малюка. Ціна - 320 грн

Брязкальце ручної роботи Овечка. Висота - 12см, ширина - 8 см
Зв"язана овечка з напівбавовняної пряжі, очі - пластикові на безпечному кріпленні, кільце - дерев"яне. В середині голови - пластикове брязкальце. Звук приглушений, не буде лякати малюка. Ціна - 320 грн.... Під замовлення. В наявності її немає

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
now-another
Shafa VIP
Мукачево
55% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари