Всі категорії
Додати товар

Білий шум для дитини з мелодіями для швидкого сну з таймером usb

648 грн -5% 616 грн
Опис

Наш інтернет-магазин *************
Особливості:
1. Є 9 різновидів гладких і природних звуків: він обладнаний білим шумом, хвильним звуком, птицею, водоспадом, звуком крикету, Бікер і 3 колискові, щоб ви могли вибрати звук відповідно до ваших уподобань і створити спокійне середовище для швидкого сну та повного відпочинку.
2. Портативний дизайн: усього 8*8*3,3 см. Він займає невеликий простір на приліжковому столику та може бути легко поміщений у сумку або валізу, що робить його ідеальним компаньйоном для подорожей.
3. не тільки для сну: Наша звукова машина з білим шумом не тільки маскує шум, покращує якість сну, але й підходить для використання вдома, в офісі, у гуртожитку, у дитячій або в будь-якому місці.
4. таймер автоматичного вимкнення: цей білий шум можна відтворювати безперервно нон-стоп усю ніч або є таймер автоматичного вимкнення для встановлення впродовж 15, 30 або 60 хвилин для економії енергії. (світловий дисплей).
5. Він обладнаний світловим дисплеєм і відповідно до світла, ви можете настроїти дихання впродовж 10 хвилин, щоб зробити ваше тіло розслабленим.
6. Він обладнаний вбудованою літієвою батареєю і usb-зарядкою. Його можна використовувати безперервно впродовж 36 годин для повного заряджання.

Список товарів:
1 * машина
1 * USB
1 * Посібник з експлуатації

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари