Всі категорії
Додати товар

Розвивальні підвісні іграшки для малюків "музикальні звірята"

356 грн
Опис

Розвивальні іграшки-підвіски від американського бренда Bright Starts (США) — це захопливі м'які іграшки, виготовлені у формі мавпочки та слоника.

Підвісна іграшка Музичні звірята придумана спеціально для найменших діток. За допомогою кільця-затискача вона може кріпитися до бортика ліжечка, а в поїздці — до дуг коляски або автокрісла. Така іграшка є багатофункціональною за своїм призначенням.

З кумедним звірятком можна просто грати, як із м'якою іграшкою, а можна потягнути за ручку у формі листочка, тоді почне програватися одна з чотирьох тематичних мелодій. Ручка має шорстку поверхню, тому може використовуватися ще й як прорізувач для зубів. Милий музичний звіряток скрасить періоди неспання Вашого малюка. Веселі мелодії подарують приємні емоції, сприяють розвитку слуху.

Приємна на дотик текстурна поверхня іграшки познайомить із новими тактильними відчуттями. (У асортименті 2 різновиди звірят: мавпочка та слоник. Випадковий вибір) Продукція Bright Starts виготовляється з високоякісних матеріалів і відповідає світовим стандартам сертифікації. Іграшки можуть використовуватися для дітей від перших місяців життя.

* Іграшка розвиває: дрібну моторику, увагу, спостережливість, реакцію на звук і тактильні відчуття.

* Не містить Бісфенолу А;

* Висота іграшки 29,5*13,5*7,4 см;

* 100% штучні матеріали;

Стан нової

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
el0393
el0393
50% виконаних замовлень
Була

Схожі товари