Всі категорії
Додати товар

Mam cooler прорізувач гризунець кільце з водою для охолодження ясен дівчинці 4 м+

120 грн
Опис

MAM Cooler прорізувач гризунець із водою для охолодження ясен

Перші зубки — це нова захоплива пригода для вашої дитини, а прорізувач MAM Cooler Teether Girl не тільки має крутий вигляд, але й забезпечує приємне охолодження. Цей прорізувач робить прорізування зубів не тільки терпимимим, але й захопливим для вашої дитини, оскільки він одночасно охолоджує й заспокоює .
Переваги прорізувача MAM Cool Teether Girl:

Охолоджувальний елемент, наповнений водою: унікальна форма цієї охолоджувальної частини не тільки забезпечує ефективне охолодження, але й легко досягає корінних зубів, що особливо важливо. Прохолодний елемент заспокоює чутливі ясна вашої дитини.

Форма кільця: спеціально розроблена для зручного захоплення та утримання. Дуже легка форма кільця ідеально підходить для маленьких ручок і сприяє незалежності вашої дитини.

5 структур: Прорізувач MAM Cooler має різну структуру поверхні та матеріали, які полегшують прорізування зубів. Цей масаж стимулює чутливі ясна та водночас робить кільце для прорізування зубів цікавою іграшкою для вашої дитини.

Сприяє розвитку: Прорізувач MAM Cool Teether не тільки допомагає полегшити прорізування зубів, але й підтримує природний розвиток вашої дитини. Жування, захоплення й дослідження розвивають моторику та сенсорне сприйняття.

Прорізувач-прорізувач MAM Cooler Girl — це не тільки практична допомога на етапі прорізування зубів, але й цікава та натхненна іграшка для вашого малюка. Нехай ваш малюк швидко забуде про про прорізування зубів і разом набуде невимушеної та радісної пригоди.

MAM Cooler Нове кільце для прорізування зубів для немовлят, розвивальне зір і моторику, іграшка з водяним охолодженням досягає й корінних зубів
Кільцева ручка легка, і дитині її легко взяти та утримати.

Допомагає розвинути в дитини дотик і зміцнює м'язи рота.

Легка конструкція та вигнуте кільце дають змогу малюкам легко тримати та використовувати його самостійно.

ВИСОКА ЯКІСТЬ: наші охолоджувальні прорізувачі для дитячих зубів виготовлені зі 100% очищеної води та безпечних для дітей матеріалів, які відповідають стандартам безпеки США або перевершують їх і надзвичайно довговічні для комфорту вашого дитини.

Рекомендується для малюків від 4 місяців!

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Рожевий
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари