Всі категорії
Додати товар

Слінгобуси

360 грн
Опис

Слінгобуси пов′язані гачком з високоякісного мерсеризованої турецького бавовни, села намистин, обвязаних бавовною. Довгі зав′язки дозволяють регулювати розмір бус. Розміри: 66 см із зав′язками 110 см.
Сова виготовлена ​​з коробочки з-під кіндер-сюрпризу, обв′язаною гачком. Всередині знаходиться маленький бубонець. Намиста можна використовувати як брязкальце для вашого малюка.

Слінгобуси це оригінальне і модна прикраса, яке допомагає матусям виглядати ефектно, помічник в такій непростій справі, як розвиток і годування маленької дитини. Переоцінити їх користь неможливо. Слінгобуси прийдуть на допомогу мамі в самих різних ситуаціях: на прогулянці, в поїздках, в очередяхОні врятують маму від щипків, дряпання, спроб зависнути на ланцюжку, намотування волосся, розтягування одягу та інших незручностей під час годування. Шорстка структура, різний розмір, наповнювачі та матеріали намистин, елементів і іграшок, різні кольори роблять їх відмінною розвиваючою іграшкою, сприятливо впливає на розвиток дрібної моторики, дотику, зору, дають уявлення про навколишній світ, різниці матеріалів, форм і розмірів.

Догляд: Ручне прання в теплій, мильній воді (щоб уникнути попадання частинок порошкамила в рот дитини, милопорошок необхідно попередньо повністю розчинити у воді або користуватися рідкими засобами), промокнути в рушник, розкласти і висушити! Сушити віддалік від нагрівальних приладів! Чи не замочувати!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари