Всі категорії
Додати товар

Гумова жаба пищалка

250 грн -6% 235 грн
Опис

Гумова жаба пищалка - в дуже хорошому стані .

Навколо маленької дитини обертається величезний світ, який вона пізнає під час дорослішання. Чималою його частиною є тварини. Якщо ви хочете прищепити дитині любов до природи і тваринам рекомендуємо звернути увагу на серію іграшок гумові тваринки Гонконг.

Жаба Гонконг H89BW – це яскравий представник цієї серії. Іграшка має високу ступінь деталізації та відрізняється яскравим натуралістичним розфарбуванням. Виготовлена з якісної гуми, вона надзвичайно еластична і при цьому здатна витримувати навіть дуже сильні навантаження. Стійка до ударів жаба здатна деформуватися без розривів та розтягувань, а як тільки навантаження зникне – повертається до колишньої форми. Модель має детально опрацьовану рельєфну шкіру, на якій чітко видно навіть найменший пухирець.

Таку іграшку малюк зможе помацати, потримати в руках, детально розглянути, а при натисканні вона видає кумедні звуки. Гумову жабу можна використовувати як удома, так і на вулиці в пісочниці або під час ванни. Вони активізують у дитини інтерес до навколишнього світу, розширюють кругозір, розвивають уяву, пам'ять, тактильні навички, координацію рухів та моторику дитячих пальчиків.

Розмір іграшки: 10* 10 * 8 см.

Для дітей від 1 року.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Зелений
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
mayamaja
mayamaja
Вінниця
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари