Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Чеширський кіт, кошеня. авторська іграшка ручної роботи.

750 грн
Опис

Крихітка із сімейства Чеширів.
Дитинство - зворушливий вік, у якому одного разу судилося побувати всім, навіть котикам. Щойно народжений Чеширчик - безглуздий товстопуз-головастик з короткими лапками і хвостиком. Пересувається здебільшого поповзом на пузі, але вперто намагається стати на повний зріст на тремтячих лапках. І щоразу географія повзальних маршрутів розширюється.
Величезні блакитні очі відкрилися зовсім недавно. Через них і рожевий носик поглинається все побачене й обнюхане, а значить пізнане.
Головне в портреті Чеширського кошеняти - це фірмова сімейна чеширська посмішка. Далеко до тих часів, коли вона набуде іронічного (і навіть саркастичного) вигину. А поки що - це усмішка наївної довірливої істоти, яка шалено любить цей світ. Світ, що включає тата-кота, маму-кішку, а також братів і сестер, з якими довелося тіснитися в одному животику.

Розмір іграшки
Довжина (від кінчика носа до кінчика хвоста) - 25 см.
Тип іграшки

Ігрова модель.
Чи дозволено грати з новонародженим Чеширським кошеням?
Грати з кошеням, яке народилося усміхаючись, і відтоді усмішка ні на мить не сходила з його мордочки? Гратися з рухливим як ртуть кошеням, яке саме через гру пізнає світ?
Та Чеширське кошеня і є сама гра!

Колекційна іграшка.
Цінний експонат для колекції. На Землі є чимало людей, які стверджують, що зустрічали "справжнього" Чеширського кота і навіть розмовляли з ним. Про існування Чеширської кішки ніхто і слухом не чув. А про те, щоб завести собі сім'ю Чеширів - новонароджене Чеширське кошеня, кота-підлітка, дорослих кота і кішку, про це можна тільки мріяти!
Якщо ви не тільки мрійник, а й колекціонер, відкрийте очі - перед вами шалено схоже на тата з мамою Чеширське кошеня.

Техніка виготовлення: в'язання спицями вкругову. Без швів! Тулуб, голова, лапи і хвіст складають єдине ціле.

Матеріал "шкурки": пряжа - мохер. Піддається щадному ручному пранню. Кошеня можна розчісувати. Робити це потрібно ніжно й обережно.

М'яка набивка: гіпоалергенний синтетичний наповнювач холлофайбер. Матеріал не вбирає вологу, не втрачає пружних властивостей після прання. Завдяки щільному рівномірному набиванню іграшка прекрасно тримає форму, водночас залишається м'якою і приємною на дотик.

Очі: скло.
Носик: пластик.

Авторські права
Новонароджене Чеширське кошеня - авторська іграшка. Задум і ноу-хау виготовлення належать Наталії Гладких (Муріко). Авторка забороняє копіювання та розповсюдження виробу в комерційних цілях.

Чи може авторка повторити іграшку на замовлення?
Так, може. Але, варто врахувати, що 100-відсотковий повтор неможливий. Будучи виготовленими за однаковою схемою, кошенята виглядають "як родичі", проте кожне має індивідуальність, неповторну мордочку і вираз очей. Тобто існує в єдиному екземплярі.
Персоналізація
Автор із задоволенням і любов'ю створить для вас єдине у своєму роді - ВАШЕ - Чеширське кошеня. На стадії обговорення замовлення обговорюється основний і доповнення до нього.
Додаткові характеристики:
Стать: Для дівчаток
Стать: Для хлопчиків

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для дівчаток Для хлопчиків

Схожі товари