Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

В'язана іграшка лялька мавка

2000 грн
Опис

Ласкаво просимо до мого інтернет магазину в'язаних іграшок ручної роботи! Я з радістю представляю Вам мою нову роботу - в'язану ляльку Мавку!

Ця чарівна лялька висотою 30 см зі створеної мною колекції іграшок, створена за мотивами однойменного твору Лесі Українки. Лялька має рухомі руки та голову, завдяки каркасу в верхній частині тіла, що дозволяє створити більш реалістичний ефект.Очі на безпечному кріпленні(фіксація заглушкою з середини). Вона одягнута у чудову сукню, яку можна зняти, а також має на шиї медальйон та квіти у волоссі, які також можна зняти.

Ця лялька - ідеальний подарунок для дитини від 3-х років, що забезпечує безпечну і активну гру. Крім того, я упакувала її у подарункову коробку, щоб вона стала ще більш чудовим подарунком для Вас або Ваших близьких.

Як і всі інші мої в'язані іграшки, лялька Мавка зв'язана з використанням тільки найкращих матеріалів. Я додала для вас інструкцію по догляду, щоб лялька залишалася в хорошому стані протягом багатьох років. І не забувайте, що у мого магазину є багато інших в'язаних іграшок, які Ви також можете переглянути та придбати для себе або в подарунок!
Додаткові характеристики:
Стать: Для дівчаток
Стать: Для хлопчиків

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для дівчаток Для хлопчиків
Продавець
lucky_toys_ua
lucky_toys_ua
Івано-Франківськ
100% виконаних замовлень
Була