Всі категорії
Додати товар

Дитяча скарбничка-сейф хелоу кітті рожева з кодовим замком і купюроприймачем

980 грн
Опис

Дитяча скарбничка-сейф Хелоу Кітті Рожева з кодовим замком і купюроприймачем
Ця електронна скарбничка-сейф стане прекрасним подарунком будь-якій людині, яка хоче трохи піднакопити та залишити це в секреті.
Ця скарбничка-сейф обладнана спеціальним механізмом, який спрацьовує під час піднесення купюри до купюроприймача та затягує її всередину, поміщаючи в основне відділення скарбниці. У верхній частині є проріз для монет, які збираються в спеціальний лоток і не змішуються з купюрами.
Як і належить справжньому сейфу, ця скарбничка має кодовий замок. Виберіть код, поверніть ручку, і вона відкриється. Якщо ж ви раптом забули закрити двері, скарбничка нагадає звуковим сповіщенням, що дверцята відчинені.
І не забудьте задати код доступу. За замовчуванням це 0000. Щоб гра вийшла максимально реалістичною, варто під час запуску придумати власну комбінацію. Досить утримувати * 10 секунд і почути звуковий сигнал. Далі набираєте чотири будь-які цифри та підтверджуєте їх #.Сейф обладнаний справжньою системою безпеки: незакриті дверцята пищять, нагадуючи про себе. Якщо ви або дитина, зателефонували код, а купюри дістати необхідно, можете скористатися простим прийомом злому. Для цього досить вийняти батарейки — це відновить заводський код «0000».
Тому сміливо даруйте скарбничку-сейф і дорослим, і дітям, яких хочете привчити до ощадливості.
Електронна скарбничка-сейф, це:
Оригінальна скарбничка з кодовим замком
Прекрасний подарунок
Надійний спосіб зберігати та копити гроші
Додаткові характеристики
Розміри 19 х 13 х 13 см
Матеріал ПВХ, Пластик;
Живлення 3 батарейки типу АА;
Вага: 800 г

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари