Всі категорії
Додати товар

Coloformerси гра для дівчаток — чарівний показ моди

295 грн
Опис

Coloformerси гра для дівчаток — чарівний показ моди

Коробка трохи прим'ята.
Наклейки багаторазові, трохи відійшли від паперу на кількох аркушах під час зберігання.
Гра нова, все так запаковано, як було в магазині

Віковий діапазон
3 роки — 8 років

Матеріал
Пластик

Колір
Багатобарвний

Дівчаткам сподобається влаштовувати крихітні покази мод із іграшкою Colorformers Magic Fashion Activity Activity Toy. За допомогою наклейок Colorformers діти можуть одягнути фігурки в модне вбрання. Потім поверніть колесо, щоб просувати моделі по «подіуму» і похвалитися кожним новим ансамблем. До набору входить яскраво-рожева пластикова основа з робочими лампочками й обертовим подіумом, 5 фігурок у положенні стоячи та 6 аркушів наклейок Colorforfos Stick-Ons, які дівчата можуть використовувати для створення найрізноманітніших модних вбрань. Прямо в основу вбудоване відділення для зберігання речей. Для освітлення потрібні 2 батарейки АА (не входять до комплекту). Підходить для дітей 3-8 років. Продукти Great Explorations спонукають дітей фантазувати та творити, досліджуючи навколишній світ. Компанія Great Explorations вже понад десять років є лідером, що світиться в темряві. допомагаючи дітям відкрити для себе дива планет, зірок і космосу. Наші продукти вирізняються високою якістю, тому ми пропонуємо довічну гарантію світіння, яка гарантує, що вони й далі світитимуться і світитимуться. Great Explorations — це веселощі та радість навчання.

Мова англійська.

Компанія Colorformers, заснована в 1951 році, є одним із найстаріших і найвідоміших брендів в індустрії іграшок. Це була найперша творча іграшка на пластиковій основі й одна з перших іграшок, що пропонуються по телевізору.

Відмітною рисою більшості ігрових наборів Colorformers є їх фірмові пластикові «Stick-OnsTM», які можна розміщувати та переміщати поверх графічних фонів для створення нескінченних сцен за примхою дитини. Згодом до лінійки Colorformers увійшли творчі ігрові набори, ігри та головоломки, інтерактивні книги та інші творчі заняття для маленьких дітей.

З моменту створення було продано понад 1 мільярд ігрових наборів Colorformers, і це число продовжує рости з кожним роком. З більш ніж 75 іграшковими продуктами зараз Colorformers і далі будує на перевірених часом творчих ігрових схемах, які покоління дітей випробували та з любов'ю пам'ятають.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари