Всі категорії
Додати товар

Sylvanian families town calico дизайнерська студія

1650 грн
Опис

НОВИЙ набір Sylvanian families town (calico critters) — "Дізайнерська студія"

Японський бренд Sylvanian Families — це втілення креативності, яскравості та привабливості, а також скрупульозності в опрацювання всіх деталей, щоб відтворити черговий шедевр, який максимально деталізований і схожий на справжнє повідомлення, меблі, посуд.

Що стосується безпеки іграшок для дітей і довкілля — Ви можете не хвилюватися й сміливо пропонувати їх дітям. Продукція сертифікована, екологічно безпечна для дитини, використані барвники нетоксичні та гіпоалергенні

Представляємо приголомшливий ігровий набір «Дізайнерська студія» з нової колекції Town (місто).
Цього сезону мешканці Сільванії перенесуться в місто, у якому є високі будівлі, магазини, салони, а також трамвай, на якому можна доїхати в потрібне вам місце, дорогою перекусивши в симпатичних закусочних.

ИТАК! До набору входять: студія дизайнера, прикраса даху, 2 поручні, 2 вікна, фігурка крольчихи, капелюх, сумочка, диван, стіл, торт, тарілка, чашка, чайна тарілка, виделка. Всі елементи набору виготовлені з висококласного пластику та мають згладжені кути й оригінальний яскравий дизайн. Фігурка виготовлена з пластику, покритого флоком.

Внимание! Набір містить дрібні деталі. Не рекомендується дітям віком до 3 років.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
miss_shape
tiny-bambini
Супер-продавець
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари