Всі категорії
Додати товар

Sylvanian families calico critters town — магазин кремового морозива

1650 грн
Опис

НОВИЙ набір Sylvanian families town (calico critters) — "Магазин кремового морозива"

Японський бренд Sylvanian Families — це втілення креативності, яскравості та привабливості, а також скрупульозності в опрацювання всіх деталей, щоб відтворити черговий шедевр, який максимально деталізований і схожий на справжнє повідомлення, меблі, посуд.

Що стосується безпеки іграшок для дітей і довкілля — Ви можете не хвилюватися й сміливо пропонувати їх дітям. Продукція сертифікована, екологічно безпечна для дитини, використані барвники нетоксичні та гіпоалергенні

Представляємо приголомшливий ігровий набір "Магазин кремового морозива" з нової колекції Town (місто).
У цьому сезоні мешканці Сільванії перенесуться в місто, у якому є високі будівлі, магазини, салони, а також трамвай, на якому можна доїхати в потрібне вам місце, по дорозі перекусивши в симпатичних закусочних і кахлях.

ИТАК! Всі елементи набору виготовлені з висококласного пластику та мають згладжені кути й оригінальний яскравий дизайн. Фігурка виготовлена з пластику, покритого флоком.
У наборі чарівна ніжно-блакитна будівля магазину морозива, стіл, прилавк для продуктів і кілька різновидів яскравого італійського морозива. Кремове морозиво можна покласти в конуси. Будівля магазину оформлена та прикрашена красивою гравюрою. На стіні висять ажурні світильники. Можна збільшити поверхню магазину за допомогою стельової та коридорної плитки.

Внимание! Набір містить дрібні деталі. Не рекомендується дітям віком до 3 років.

ФІГУРКИ до комплекту не входять!

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
miss_shape
tiny-bambini
Супер-продавець
93% виконаних замовлень
Була