Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Ігровий набір my little pony princess petal поні принцеса петал і аксесуари, що змінюють колір

750 грн
Опис

Оригінал від Hasbro
Рожева фігурка Принцеси Петалс заввишки близько 7,5 см з фіолетовою гривою прикрашена відміткою у вигляді музичної ноти.
Постачається з 23 предметами та плакатом для створення ідеальної спальні принцеси.
На трьох предметах є прихований сюрприз, який виявиться після нанесення води! Бажаєте його побачити? Використовуйте ємність для води та пензель з набору, щоб нанести воду на ліжко та два столи!
У комплекті: 1 фігурка, 1 пензель, 1 ємність для води, 1 аркуш з наклейками, 1 плакат для фону та 19 аксесуарів.
3 АКСЕСУАРИ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ВОДИ: намалюйте водою ліжко та 2 аксесуари для столу, щоб розкрити прекрасні кольори та дизайн.
ПОВТОРЮВАНА ГРА: Поставляється з усім необхідним для повторюваних розваг із розкриттям води — мискою для води, пензликом і 3 аксесуарами для розкриття. Кольори тьмяніють через 10 хвилин для задоволення знову і знову 23 ЧАСТИНИ: включає в себе модні аксесуари, аксесуари для ноутбуків і відеоігор тощо.
КОРОЛІВСЬКЕ ЖИТТЯ ПРИНЦЕСИ ПІПП ПЕТАЛС: включає 3-дюймову шарнірну фігурку рожевого поні принцеси Піпп Петалс із пластиковим фіолетовим волоссям. Фігурка в позі може сидіти на ліжку і тримати або носити деякі аксесуари, що застібаються
СЮЖЕТНА СЦЕНА ТА НАЛІЙКИ: розгорніть і прикрасьте паперову сюжетну сцену наклейками та використовуйте її як фон спальні. Іграшка стане чудовим подарунком для дівчаток і хлопчиків від 5 років

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize