Всі категорії
Додати товар

Ігровий набір hatchimals rainbow cation сім'я вовченят

880 грн
Опис

Оригінал
ЗБЕРІТЬ ЕКСКЛЮЗИВНУ ВОВЧУ РОДИНУ: миттєво додайте до своєї колекції сім’ю Wolf Bikers! У цю коробку з іграшками входить 10 Hatchimals, готових до розваг у відпустці – 2 батьків, 1 велика дитина, 3 маленькі діти та 4 немовлята!
ІГРОВИЙ НАБІР У ПАРК РОЗВАГ: підніміть піднос і складіть передню частину коробки вниз, щоб відкрити захований ігровий набір у парку розваг! Тут є тематичний фон, аксесуари та зона для атракціонів!
5 СЮРПРИЗНИХ ЯЄЦЬ: Включає 5 яєць для висиджування, а також іграшки «Батьки» та «Велика дитина»! Розбийте кожне яйце Hatchimals, щоб знайти в картонній коробці 3 маленьких дітей і 4 немовлят!
20 ІГРОВИХ АКСЕСУАРІВ: додайте до своєї удаваної гри розповіді за допомогою візка з солодкою ватою та каруселі-єдинорога! Розіграйте свою сімейну відпустку в парку та закріпіть яєчні основи на коробці, щоб створити атракціон, який справді обертається!
ІГРАШКИ-СЮРПРИЗИ ДЛЯ ДІВЧАТОК ВІД 5 РІКІВ І СТАРШЕ: іграшки та ігри Hatchimals, фігурки та набори для ігор, літаючі іграшки, ляльки та аксесуари — ідеальні подарунки для дівчаток від 5 років. Збери їх усіх!
Включає: 10 Hatchimals CollEGGtibles, 2 аксесуари, 1 картонний ігровий набір, 1 графічний вкладиш, 1 контрольний список, 1 аркуш інструкцій

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари