Всі категорії
Додати товар

Інтерактивна сумочка леопард леолюкс purse pets leoluxe leopard

1099 грн
Опис

🐯 Пожвавіть свій образ за допомогою Purse Pets!Вони реагують на ваші дотики, дійсно блимають і видають понад 25 захоплюючих звуків та реакцій, унікальних для кожного стилю гаманця! Гаманець Leoluxe Pet з тканини з леопардовим принтом, крокреневої штучної шкіри, очей у стилі поп-арт, регульованого ремінця та фурнітури із справжнього металу.
🐅Торкніться її чола, щоб вона радісно замуркотала і замуркотіла! Зробіть селфі, потім погладьте і візьміть її за чоло, і вона заплющить очі, розплющить їх і грайливо пошле вам повітряний поцілунок! Торкніться її чола, задайте своє запитання, і вона відповість милими звуками та відповіддю «так» чи «ні»! Поставте їй більше запитань, а потім потрясіть свій образ на подіумі! Натисніть і утримуйте лоб Вашого гаманця, щоб увійти в режим готовності до злітно-посадкової смуги. Ваш вихованець з гаманця Leoluxe гратиме круту музику, натхненну показом мод — торкніться її чола, щоб увімкнути звукові ефекти затвора камери, і утримуйте її, щоб викликати оплески. Це так весело! З Purse Pets дружба зустрічається із модою!
💛Візьміть свою супер милу сумочку із собою куди завгодно. Кожен гаманець Pete розміром приблизно 10 см (В) x 15 см (Ш) x 6 см (Г) ідеально підходить для всіх ваших предметів першої необхідності.
Принеси додому вихованця Leoluxe Purse Pet і створи модні образи з модним інтерактивним вихованцем!

Дорогі наші клієнти!!! Підписуйтесь на нашу сторінку🥰
У нас дешеві ціни на дитячий одяг Carter’s та оригінальні Іграшки з США
Все оригінал!!!в наявності більше 300 одиниць товару❗️❗️❗️поповнення кожного тижня❗️❗️❗️

Відправляємо Новою та Укрпоштою 💌
Є накладний платіж з передоплатою 200 грн💰
Працюємо через безпечну оплату на шафі😉

Звертайтесь, завжди раді допомогти, з любов‘ю Ваш carters_martashop💙💛

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
carte...
carters_martashop
Супер-продавець
Львів
89% виконаних замовлень
Була

Схожі товари