Всі категорії
Додати товар

Настільна гра spin master soggy doggy board game мокра собака

850 грн
Опис

Настільна гра "Мокрий песик" Soggy Doggy Board Game for Kids with Interactive Dog Toy
Настільна гра "Мокра собака" (Soggy Doggy) від канадської компанії Spin Master - запаморочливо веселе і неординарне розвага для дітей і дорослих!
Випробуйте удачу, намагаючись не отримати в обличчя порцію бризок від забавною собачки, яка вирішила скинути з себе воду після прийняття ванни! Давайте детальніше розглянемо, в чому полягає суть ігрового процесу, а також дізнаємося, що знаходиться в наборі з грою Soggy Doggy.
Головними особливостями гри "Мокра собака" є несподіванка і неймовірна інтрига!
Спочатку ніщо не віщує непередбачуваного результату. Один з учасників кидає кубик, щоб визначитися, на який саме поле необхідно пересунути свої ігрові фішки.
Залежно від того, де опинився гравець, йому буде потрібно певну кількість разів натиснути і повернути по черзі два крана. Тепер же починається найцікавіше! Ніхто не знає, на яку з чергових маніпуляцій з кранами собачці заманеться струсити з себе воду, яка попередньо заливається в спеціальний резервуар ігрового поля. Той учасник, хто після наміченого туру виявиться облитим більшу кількість разів, ніж інші гравці, вважається таким, що програв! В комплекті гри Soggy Doggy ви знайдете ігрове поле з песиком, затишно розташувалася в ванні. Крім того, в набір входять ігрові фішки, кубик, а також керівництво російською мовою. Що стосується матеріалів,використовуваних при виробництві гри, то ігрове поле, фішки і кубик виконані з пластика високої якості. Сама собачка ж зроблена з приємного на дотик і вид силікону, завдяки чому іграшковий вихованець буде завжди зберігати свій первозданний вигляд, що не промокаючи і не вбираючи в себе вологу.
Характеристики настільна гра Мокра собака Spin Master Soggy Doggy:
У комплекті: собачка у ванній, ігрове поле, 4 ігрові фішки, 4 фішки, кубик, правила гри.
Кількість передбачуваних гравців: 2-4. Тип батарейок: 3 х AA / LR6 1.5V (пальчикові), що не входять в комплект.
Матеріали: пластик, силікон

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари