Всі категорії
Додати товар

Набір детектива 4m відбитки пальців

230 грн -18% 190 грн
Опис

Набір новий

А ви любите грати в детективів? З набором для досліджень від 4M ви дізнаєтеся, як слідчі знаходять докази і ідентифікують підозрюваних. Ніхто не сховається з місця злочину! З набором детектива ви створите свою власну картотеку друзів і рідних, і розслідуєте загадкове зникнення печива з коробки з солодощами.
Спосіб ідентифікації людини слідами пальців рук називається дактилоскопія. У базах даних поліції зберігаються мільйони відбитків пальців. Завдяки їм слідчі затримують порушників закону і запобігають злочину. Щоб створити власну базу відбитків пальців, використовуйте штемпельну подушечку з набору. Притисніть до неї палець підозрюваного і потім віддрукуйте його на картці з даними про відбитки пальців. Інструкція розповість вам про різні методи дактилоскопії.
Не забудьте зняти і свої відбитки, щоб відрізняти їх від чужих під час розслідування. Під збільшувальним склом ви побачите, що не буває двох однакових відбитків. На ілюстраціях в інструкції ви знайдете приклади малюнків шкіри на пальцях: дуги, завихрення, петлі, хвилі. Опишіть особливості кожного відбитка в своїй картотеці. Фінальна і сама захоплююча частина розслідування - це зняття невидимих ​​оку відбитків з предметів і поверхонь. Використовуйте спеціальну пудру і пензлик з набору детектива.
Перевага цього набору в тому, що його можна використовувати практично нескінченно. Замість спеціального порошку візьміть какао, кави дрібного помелу, дитячу присипку або цукрову пудру. Якщо у вас закінчаться прозорі смужки, то для зняття відбитків з поверхонь підійде скотч.
Набір детектива із серії KidzLabs розвиває мислення, тактильні відчуття, дрібну моторику, логіку, знайомить з дактилоскопії. Діти дізнаються з інструкції багато цікавих фактів про відбитки і їх особливості. Наприклад, як використовуються відбитки пальців для ідентифікації користувачів для їх безпеки в банківській системі, на мобільних пристроях і документах.

У наборі
Пластиковий кейс для зберігання - 1 шт.
Ідентифікаційна картка детектива - 1 шт.
Набір карток з даними про відбитки пальців - 1 шт.
Набір карток для збору відбитків пальців - 1 шт.
Вкладиш для збору і дослідження відбитків пальців - 1 шт.
Посудина з порошком - 1 шт.
Штемпельна подушечка - 1 шт.
Пензлик - 1 шт.
Збільшувальне скло - 1 шт.
Набір прозорих смужок- 1 шт.
Інструкція на англійскій мові- 1 шт.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
pusycat22
pusycat22
Супер-продавець
Запоріжжя
76% виконаних замовлень
Була

Схожі товари