Всі категорії
Додати товар

Ігровий набір tomy my fairy garden, мій чарівний сад латаття

970 грн
Опис

Продам класний розвивальний дитячий набір від відомого виробника TOMY My Fairy Garden — Чарівні латаття, мій чарівний садок. Новий, купили до килима, та й не скоринки. Не роздрукований.

Окремо продаю ігровий набір TOMY My "Чарівний квітковий горщик Феї" — ідеальне місце для життя феї Флори та її друга-кролика. Новий, не роздрукувався.

Купуючи два набори, поступиться в ціні.

Опис TOMY My Fairy Garden — Чарівні латаття:
Сад водяних лілій — ідеальне місце для життя Феї Лілії та її друга-жаби. У цьому чарівному казковому будиночку з квітковим горщиком є власний резервуар для води та вхідні двері, які відчиняються до моста.
Поки фея Лілі живе зі своєю подругою-лягушкою внизу чарівного квіткового горщика, ви можете посіяти насіння трави з ігрового набору на даху будинку та спостерігати, як вони ростуть.
Маленька фея навіть має гойдалку, стіл, стілець для супутника та чарівний чайний сервіз. Лілі — літня фея: вона любить квіти та природу та вітає сонце яскравим літнім ранком.

Наповніть пластиковий горщик ґрунтом, додайте додані насіння і воду: грайте з феєю в себе вдома відповідно до девізу «Сажай та грай» і спостерігай, як вона росте й процвітає.
Взаємодіючи з середовищем проживання казкової іграшкової фігурки, діти мають розвивати розуміння і любов до природи, а також вчитися брати на себе відповідальність в ігровій формі.
Будиночок із квіткового горщика з квітучою терасою на даху також є унікальною прикрасою дому та поєднується з іншими ігровими наборами та наборами рослин із серії «Мій казковий сад».

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари