Всі категорії
Додати товар

Орбібольна іграшка, бластер дитячий glock-17 графіті з акумулятором на орбізах,...

1349 грн
Опис

Дитячий пістлет на орбізів Glock-17, який стріляє в автоматичному режимі завдяки акумулятору. Бластер має ліхтарий, це збільшує цікавість дитини до цієї іграшки.

Дизайн:
Орбібольний бластер максимально наближений за зовнішнім виглядом і складанням до оригінального Glock-17 Дитяча іграшка виготовлена з високоякісного пластику. Є три магазини: перший збільшений другий звичайний, а третій барабанний магазин, що робить у рази більше комплектації іграшки

Особливості:
Великий вибір магазину.
Компактне оформлення іграшки для дитини.
У наборі 5000 орбізів.

Комплектація бластера Glock-17:

Ліхтарик
Окуляри
Бластер.
Три магазини.
5000 орбізів.
Аккумулятор.
USB зарядка.
Глушник.
3 магазини

Режими стрільби — Автоматичний
Діаметр орбізів — 7-8 мм

Акумулятор:
Час роботи — до 5 годин
Час заряджання — 3 години
Потужність — 7,4 V
Ємність — 500 mAh
Тип зарядки – USB

Як використовувати пістолет Glock-17?
Необхідно засипати орбізи в ємність із теплою водою на 3-4 часа. Коли вони збільшаться в розмірі, їх потрібно засипати до кінця магазину іграшки.

Безпека іграшки:
Гідрогелеві орбізи состоят на 99% з води, тому вони безпечні для людей, тварин і довкілля. Можна грати як удома, так і на вулиці, і вони не залишають плям на одязі. У разі дотримання техніки безпеки орбізи зовсім не завдають шкоди.

З цією веселою іграшкою ваш малюк зможе розвинути свою спритність, кмітливість і майстерність прицілювання, а також стане швидшим і кмітливішим. Веселі ігри з нею подарують йому море радості та захоплення, і він із задоволенням проведе час поза домом, не прив'язуючись до екранів. Такий чудовий подарунок дасть змогу йому активно та радісно проводити час у колі друзів і сім'ї, створюючи яскраві спогади та пригоди!

Орбізи — це гідрогелеві кульки.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize