Всі категорії
Додати товар

Орбібольна іграшка, бластер дитячий m-416 камуфляж з акумулятором на орбізах,...

1089 грн
Опис

Найкращий дитячий орбібольній бластер на орбізах M-416 працює на ручному та автоматичному режимі стрільби, що надає насолоду від великої та яскравої гри в компанії. Також у автомата є оптичний приціл, який є в таких іграх, як Call of Duty і PUBG. Відмінна модель на гелевих кульках.

Дизайн:
Орбібольний бластер у своєму дизайні максимально наближений до справжнього M-416. Він оформлений в чорному кольорі і має з собою глушник і дуже комфортну форму бластера. Цей бластер створений із пластмаси та електричних схем. У нижній частині бластер знаходиться відсік, в який вставляється обойма разом з гелевими кульками. Акумулятор вставляється у спеціальний відсік прикладу.

Особливості:
Має велику дальність стрілянини.
Висока швидкість стрільби (за рахунок акумулятора).
Орбізи в бластера можуть подаватись через 2 отвіри. Перше знизу з магазину, а друге зверху із спеціального відсіку у прицілі.
Працює на гідрогелевих кульках.
У комплекті 500 орбізів, а також ємність для них.

Комплектація бластера M-416 :
Бластер
Магазин
500 орбізів
Оптичний приціл х6
Акумулятор
USB заряджання
Глушник
Ремінь
Тактична підствольна ручка
Дульне гальмо-компенсатор

Як використовувати бластер M-416 ?
Для початку потрібно засипати орбізи в ємність з теплою водою на
3-4 години, а після того, як вони збільшаться, їх потрібно засипати в магазин бластера .

Безпека іграшки:
Гідрогелеві кульки - це орбізи, які складаються на 99% з води. Завдяки цьому вони абсолютно безпечні для людей і тварин. Можна грати як вдома, так і на вулиці, та вони не залишають плям на поверхні одягу. З дотриманням техніки безпеки вони не завдають шкоди.

З такою іграшкою ваша дитина зможе розвинути витривалість, силу, гнучкість і точно не захоче сидіти вдома за екраном телефону або комп'ютера. Ваша дитина точно буде захоплена грою та буде вести активний спосіб життя. Ваша дитина обов'язково буде радіти такому чудовому подарунку.

Орбізи - гідрогелеві кульки.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize