Всі категорії
Додати товар

Набір машин міні технок 5897 у боксі 42 шт. різні авто іграшка дитяча машинка...

1023 грн -6% 963 грн
Опис

Опис набору машин "Міні ТехноК 5897 в боксі, 42 шт.":

- Набір у Боксі: Представлений набір містить 42 пластикові дитячі машинки різних типів, представлені в зручному боксі. Це забезпечує зручність зберігання і транспортування.

- Кольоровий Дисплей: Набір постачається із сучасним кольоровим дисплеєм, який робить перегляд і вибір іграшок більш захопливим. Дисплей привертає увагу покупців, що може сприяти збільшенню продажів.

- Різноманітність Різновидів Транспорту: У наборі представлені 13 різновидів транспорту, включно з мікроавтобусом, спортивним авто, гелікоптером, автоміксером, літаком, автокраном, пожежною машиною, евакуатором, позашляховиком, самоскидом, трактором і ще раз спортивним авто.

- Маркування Артикула: Кожна іграшка в асортименті маркована артикулом 5897 із зазначенням серії "Транспорт Міні ТехноК". Це полегшує процес замовлення та спрощує облік товару.

- Спеціальні позначки: Задня стінка дисплея містить спеціальні позначки, що дають змогу легко визначити, які вироби є в наборі та їх кількість.

- Приваблення уваги покупців: Рекламований дисплей не тільки забезпечує зручність, але й привертає увагу покупців, що може сприяти збільшенню продажів і популярності іграшок.

Такий різноманітний набір транспортних засобів від "Міні ТехноК" обіцяє
принести радість і захоплення маленьким шанувальникам машинок.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари