Всі категорії
Додати товар

Ігровий дитячий автотрек з ліфтом lion mountain adventure 23130

1099 грн
Опис

ІНТЕРАКТИВНА ТРАСА З ПЕРЕШКОДАМИ, ГІРКОЮ ТА ЛІФТОМ

- ## ІНТЕРАКТИВНА ТРАСА - розроблена, щоб забезпечити захоплюючий і динамічний досвід під час гри з іграшковими машинками. Дорожні знаки, стратегічно розміщені по всій довжині траси, попереджають та інформують про будь-які труднощі/перешкоди, які зустрічаються на маршруті. Тунель дозволяє учасникам подолати частину маршруту в повній темряві. Наступна перешкода - блокпост відразу за мостом. Завдяки йому можна контролювати рух на пункті збору плати перед в'їздом на вежу з поворотною колією , яка транспортує автомобілі на верхній рівень. Також тут є закусочна. Також на верхньому рівні траси є стоянка для трьох машин. Завдяки виїмкам в центральній частині паркувального місця автомобілі мають стабільне місце для паркування та гарантію, що вони не проїдуть самі. Друга, більша і рухома блокада може регулювати з'їзд з колії або зациклювати її, щоб вона продовжувалася. Є місце в скелі - закрита стоянка для двох автомобілів. У набір входить набір наклейок, які дозволять дитині креативно прикрасити та позначити доріжку та її елементи.

- ## ВЕЖА ЗІ СПІРАЛЬНИМ ПІДЙОМОМ - вхід і вихід на гоночну трасу знаходяться поруч з вежею з обертовою трасою, яка, обертаючись вгору по спіралі, транспортує автомобілі на верхній рівень. Завдяки прозорим стінам ми бачимо машини, які піднімаються на самий верх . Ямочки на поверхні ліфта, машини не зісковзують і заходять стабільно. Після включення траси починає блимати світло і блокада «в дорозі» перед в'їздом на вежу руйнується і дозволяє автомобілям піднятися на підйомник безпечним темпом. Що забезпечує в'їзд без зіткнень. При включенні купол вежі обертається по колу, підсвічуючи доріжку, а супроводжуюча музика приємна на слух.

- ## CARS SET - трек йде в комплекті з 4 машини, приємних кольорів. Кожен іграшковий автомобіль виготовлений з високоякісного пластику з увагою до кожної деталі. Шасі машинок має додаткове металеве колесо, яке забезпечує стабілізацію при зупинці на парковці або вході в ліфт .

- ## Килимок в комплекті - щоб зробити гоночну трасу більш реалістичною, в комплект також входить килимок з щільної та якісної фольги. Яскраві кольори, красиві пейзажі та навчальний візерунок вулиць - додаткові переваги, які зроблять розвагу ще більш захоплюючу. Це допоможе розвинути у кожної дитини інтерес до автомобіля.

- ## СПЕЦИФІКАЦІЯ - колір: різнокольоровий; матеріал: пластик + метал; живлення: 2 батарейки АА + 2 батарейки ААА (у комплект не входять); розміри доріжки в розкладеному вигляді: 70 х 38 х 25 см; розмір килимка: 87 х 57 см; вага набору: 1 кг; вага з упаковкою: 1,8 кг.

СПЕЦИФІКАЦІЯ

- ## колір: багатобарвний

- ## матеріал: пластик + метал

- ## живлення: 2 батарейки АА + 2 батарейки ААА (не входять в комплект)

- ## розміри доріжки в розкладеному вигляді: 70 х 38 х 25 см

- ## Розмір килимка: 87 х 57 см

- ## вага набору: 1 кг

- ## вага з упаковкою: 1,8 кг

ВКЛЮЧЕНО:

- ## трек

- ## мат

- ## 4 машини

Інтерактивна траса з рухомим ліфтом для автомобілів створена для тривалої
та творчої гри. Виготовлений з матеріалів найвищої якості, безпечних для
дітей. Він міцний і стійкий до механічних пошкоджень в результаті гри і
запаморочливої ​​швидкості, яку розвивають машини на трасі. Інтерактивна траса
забезпечує захоплюючі та непередбачувані враження від перегонів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
maxycomua
MAXY_COM_UA
Нововолинськ
86% виконаних замовлень
Був

Схожі товари