Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Ігровий дитячий автотрек із ліфтом lion mountain adventure 23130

1099 грн
Опис

ІНТЕРАКТИВНА ГОНОЧНА ТРАСА З ПРЕП'ЯТСТВІШІ, ГОРКАМИ І ЛІФТОМ

- ## ІНТЕРАКТИВНА ТРАСА — створена для того, щоб забезпечити захопливі та динамічні враження від гри з іграшковими машинками. Дорожні знаки, стратегічно розташовані по всій довжині траси, попереджають й інформують про будь-які труднощі/перешкоди, що трапляються на маршруті. Тунель дає змогу учасникам подолати частину маршруту в повній темряві. Наступне перешкоду — блокпост відразу за містом. Завдяки цьому ви можете контролювати рух транспорту на пункті стягування плати перед в'їздом у вежу з обертовою гусеницею , якою автомобілі доставляються на верхній рівень. Тут також є закусочна. Також на верхньому рівні шляху є паркінг на три автомобілі. Завдяки поглибленням у центральній частині паркувального місця автомобілі мають стійке паркувальне місце та гарантію того, що вони не пасуватимуть самі. Друга, більша та рухоміша блокада може регулювати вихід із шляху або зациклювати його, щоб він залишався. У скелі є місце — закрите паркування на дві машини. До комплекту входить набір наклейок, які дадуть змогу дитині креативно оформити та позначити трасу та її елементи.

- ## БАШНЯ СО СПИРАЛЬНЫМ ПОДЪЕМОМ - вхід і вихід на перегонову трасу розташовані поруч із вежею з обертовою трасою, яка, закручуючись вгору по спіралі, перевозить автомобілі на верхній рівень. Завдяки прозорим стінам ми можемо бачити машини, що сідають на самий верх . Ямочки на поверхні ліфта, машини не зісковзують і стабільно заїжджають. Після ввімкнення траси починає блимати світло та загорода «на дорозі» перед в'їздом у вежу руйнується й дає змогу машинам піднятися на підіймач у безпечному темпі. Що забезпечує вхід без зіткнень. Під час увімкнення купол вежі обертається по колу, освітлюючи доріжку, а супроводжувальна музика приємна для слуху.

- ## КОМПЛЕКТ МАШИН — на трасі є набір із 4 машин, виготовлених у приємних тонах. Кожна іграшкова машинка виготовлена з якісного пластику з увагою до кожної деталі. Шасі машинок має додаткове металеве колесо, що забезпечує стабілізацію під час зупинки на паркінгу або вході в ліфт .

- ## КІВР У КОМПЛЕКТІ — для більшої реалістичності перегонової траси до комплекту також входить килимок із товстої та якісної фольги. Яскраві кольори, гарні пейзажі та пізнавальний малюнок вулиць — додаткові переваги, які зроблять гру ще цікавішою . Це допоможе розвинути цікавість кожної дитини до автомобілів.

- ## СПЕЦІФІКАЦІЯ - колір: багатобарвний; матеріал: пластик + метал; джерело живлення: 2 батарейки АА + 2 батарейки ААА (до комплекту не входять); розміри доріжки в розкладеному вигляді: 70 х 38 х 25 см; розміри килимка: 87 х 57 см; вага комплекту: 1 кг; вага з упаковкою: 1,8 кг.

СПЕЦІФІКАЦІЯ

- ## колір: багатобарвний

- ## матеріал: пластик + метал

- ## джерело живлення: 2 батарейки АА + 2 батарейки ААА (до комплекту не входять).

- ## розміри доріжки в розкладеному вигляді: 70 х 38 х 25 см.

- ## розміри килимка: 87 х 57 см.

- ## вага комплекту: 1 кг

- ## вага з упаковкою: 1,8 кг.

ВКЛЮЧЕНО:

- ## відстежувати

- ## мат

- ## 4 машини

Інтерактивна траса з рухомим ліфтом для машин призначена для тривалої та
творчої гри. Виготовлений із високоякісних, безпечних для дітей матеріалів.
Він міцний і стійкий до механічних пошкоджень, що виникають унаслідок люфту та
запаморочливої швидкості, яку машини розвивають на трасі. Інтерактивна траса
подарує захопливі та непередбачувані враження під час перегонів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари