Всі категорії
Додати товар

Лялька анна геддес anne geddes для будь-якого віку

855 грн
Опис

Кукла Annе Geddes
личко, пальчики вініл, тільце м'які кульки)

Ці м'які, ніжні, приємні на дотик іграшки з милими дитячими личками — завжди бажаний подарунок не тільки малюкам, а й дорослим.

Фотограф Анна Геддес просто підкорила всіх своєю творчістю. Вона вже понад п'ятнадцять років фотографує дітей. Її "дитячі" світлини, наповнені величезною любов'ю й ніжністю, заблимають, дивують і заворожують. Роботи Анни Геддес опубліковані як календар, листівка, маленькі книжка, їх можна знайти практично в будь-якому книжковому магазині.
Ніхто ним ще не говорив, що вони недостатньо розумні, ніхто не говорив їм, що вони недостатньо гарні, ніхто не говорив їм, що вони чогось не можуть.
Молода жінка, якійгросила «кар'єра», рядової домогосподарки, у 25 років вирішила різко змінити свою долю і за допомогою звичайної фотокамери зуміла стати світовою знаменитістю. Після народження дочки вона сказала собі: «коли в тебе народжується дитина, ти маєш звикнути до того, що з цього дня твоє серце б'ється в іншій грудях». Анна створила дивовижний казковий світ, головні герої якого діти.
Анна Геддес працює з дітьми вже понад 13 років. Анна народилася в Австралії, зараз живе в місті Окленд (Нова Ісланд). Її талановиті та високодокументні роботи, наповнені величезною любов'ю й ніжністю, здобули Анну Геддес славу видатного сучасного дитячого фотографа. Для її творчості характерно прагнення проникнути в тонкий душевний світ дитини.
У 1998 році на Всесвітній раді професійних фотографів Анна Геддес була нагороджена особливим почесним призом за її внесок у мистецтво фотографії.
Геддес є довічним членом Союзу професійних фотографів Америки. Оцінивши унікальний стиль її дизайнів, у березні 1997 року їй запропонували вступити до Почесного товаришства Інституту професійних фотографів Нової Зеландії. Треба зауважити, що Анна Геддес стала першою жінкою-фотографом, заведеною в це товаришоцтво.
Загалом Анна Геддес знімає немовлят, яких жодними застереженнями не змушує сидіти на місці та яких не зваблять жодні перегонори у світі, крім материнського молока. Їй вдалося перевернути з ніг на голову загальноприйняте уявлення про те, що таке дитяча фотографія.
Те, що вона робить із дітьми, схоже на диво та цирковий атракціон одночасно. І це не колаж. Вона насправді засовує немовлят у зовсім не придатні для цього місця: у морські мушлі, тарілки з черешнею, кокони, квіти, розрізані навпіл кавуни, всередину величезних перлин, нею же виготовлених. Вона пошила з натуральної побутової шкіри величезні черевики з електропідігрівом, щоб її «моделі» не змерзли, і зняла одну з найчудовіших своїх фотографій.
З 1997 року компанія Unimax реалізує надзвичайно успішну лінію іграшок — ляльок Анни Геддес. Ляльки Unimax Anne Geddes є вираженням чудових дітей, побачених на її світлинах, які дарують радість людям усього світу. Права на виробництво таких персонажів належать єдиній компанії — Unimax. Ляльки в стилі Анни Геддес — нове втілення її ідей, і тепер цих кумедних малюків можна побачити не тільки на листівці, але й у формі чудової м'якої іграшки.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари