Всі категорії
Додати товар

Лялька ельза з троном, столиком і книжкою фроузен2, оригінал від hasbro

1099 грн
Опис

Лялька Ельза з троном з мультика "Фроузен 2"- Disney Frozen II Elsas Throne Set.
Оригінал від Hasbro.
Набір містить ляльку, одяг, взуття, книгу, трон і столик.

Disneys Frozen 2 Набір Elsa's Throne Модна лялька з піжамним платтям і взуттям містить красивий трон, на якому лялька може сидіти, і напівпрозорий блакитний столик.
Лялька Ельза також постачається з туфлями на підборах і аксесуаром-книжкою, який має ручку, щоб вона могла його тримати.
ІГРАШКА ДЛЯ ДІТЕЙ ВІКОМ 3 РОКІВ І СТАРШЕ: шанувальникам фільму «Крижане серце 2» від Disney сподобається ця іграшка для Ельзи як подарунок на день народження або святковий подарунок, щоб уявити пригоди з улюбленим персонажем. Врівноважена та витончена. , Ельза є могутнішою, ніж вона думає у фільмі Disney Frozen 2. З набором «Трон Ельзи» діти зможуть одягнути свою модну ляльку, щоб чудово відпочити в її піжамі! Перш ніж вони уявлять, що вона заповзає в ліжко, вони можуть посадити її за трон і стіл. Вона також поставляється з парою туфель на підборах і аксесуаром для книги з ручкою, яку вона може тримати. Подаруйте цю ляльку Ельзу дітям віком від 3 років, яким подобається уявляти чарівний світ Еренделла та не тільки! Вік від 3 років.

Оплата на карту.
Доставка - НП, УП, самовивіз.
Повернення немає.
Наложка - після авансу 150 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари