Всі категорії
Додати товар

Лялька-монстер хай драгулаура monster high draculaura

1263 грн -4% 1213 грн
Опис

Пересилаю УП і НП
Оригінал зі США

Шарнірна лялька Monster High Draculaura Монстр Хай Дракулаура 2022 
Повертається головна шестерка персонажів Monster High 2022, а також їхні друзі з Школи Монстрів!

Нові ляльки Monster High 2022.

Школа монстрів представляє нову лінійку ляльок з оригінальними персонажами, свіжими образами та тематичними аксесуарами, що надихають на оповідання історій і химерно-показкові ігри з модою.

Кожна лялька Monster High вирізняється деталізованим зовнішнім виглядом, ґудзиче-шикарне взуття та класними тематичними аксесуарами, що відповідають унікальному характеру.

До речі, вихованці та аксесуари в цих наборах є, а ось гребінець і підставок для ляльок немає. І, на відміну від Basic-G1, до комплекту не входить і щоденник (Basic-G1 — базові 2010-2012 рр., до комплекту входять: лялька, вихованець, щоденник персонажа, гребінець та підставка для ляльки).

Школа знову в строю, і гулі з Школи Монстрів з'являються в блискучому стилі! 
Лялька Дракулаура розходжує коридорами Школи Монстрів у шортах із сердечками та корсетною блузкою з прозорими рукавами. Її химерно-казковий образ, натхненний вампірами, доповнений прозорими панчохами з рюшами, рожевими туфлями на платформі, пов'язкою на голову та сонцезахисними окулярами з мішкуватими деталями. 

Підніміть образ ляльки Дракулаури на новий рівень за допомогою розкішного плаща та аксесуарів. І надихайте на створення моторошних історій із її моторошно милою мишею, графом Феб'юлосом! 

Лялька не може стояти одна. Кольори та прикраси можуть відрізнятися

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари