Всі категорії
Додати товар

Колекційна лялька ddung, знак зодіаку, козеріг

175 грн
Опис

Розмір упаковки 15 х 12 х 5 см
Матеріал Пластик, Текстиль
Розмір Маленькі ляльки
Особливість У вигляді брелока
Розмір іграшки 9 см Країна-виробник Китай

також в наявності єтакі знаки, фото надам:

Терези
Стрілець
Тілець
Риби

Подаруйте дівчинці ляльку-талісман «Козеріг» від популярного бренду Ddung. Малятко буде в захваті від чарівної красуні і не захоче з нею розлучатися. Це і не потрібно. Лялька - така крихітка, що легко поміститься і в рюкзаку, і в невеликій сумці. Іграшка присвячена знаку зодіаку Козеріг. Якщо ваша дівчинка народилася під цим символом, подарунок зробить особливе враження.

Зовнішність ляльки ретельно опрацьована: виробник приділив увагу найдрібніших деталей. Перше, що помічаємо, - миловидна особа іграшки, яке робить її схожою на героїню аніме. У ляльки величезні карі очі з відблисками світла, вії підведені. Решта риси дрібні: ніс і рот практично непомітні, що робить вираз особливо зворушливим.

Укупі з ніжним рум'янцем і падаючої на лоб чубчиком це розчулює. У ляльки крихітне тіло, голова помітно більше. Також у красуні шикарне волосся нижче п'ят. Вони рівні, густі і дуже шовковисте. Дівчинка буде з захопленням їх розчісувати і заплітати. На ляльці тематичний костюм. Це плюшевий бежевий наряд і така ж шапочка з коричневими рогами. Також тут зображена мордочка Козерога. Ляльку можна переодягти.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
faberlicing
faberlicing
Кам'янське
72% виконаних замовлень
Була