Всі категорії
Додати товар

Лялька рейнбоу хай шедоу хай ніколь стил rainbow high shadow nicole steel

1160 грн
Опис

Отлично на подарок
Пересилаю уп НП
Оригінал

Rainbow High Shadow Series 1 Nicole Steel- Grayscale Fashion Doll

Опис
Представляємо Ніколь Стіл. Вона має унікальний дизайн і з ніг до голови одягнена в титан.
ВДОХНОВЛЮЙТЕ ДЕТКЕ ВОБРАЖЕННЯ: Rainbow High офіційноружилася гідного суперника. Shadow High втомилася від того, що Rainbow High виграє (і маніпулює) усім. Цього року Shadow High більше не буде шкіл мистецтв, прихованою в тіні. Тут талант бездоганний, а творчість не має собі рівних. Очікуйте несподіванок від учнів школи витончених мистецтв Shadow High. Ці учнів можуть добиватися в тіні, але вони завжди показують своє справжнє обличчя.
ЧУДОВІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Ніколь Стил має унікальний дизайн і з ніг до голови одягнена в титан; Титан можна схарактеризувати як метал білого кольору з димчасто-вучно-сірим відтінком. У неї чудові деталізовані риси обличчя, гарне кучеряве волосся, зібране у хвіст, довгі справжні вії та скляні очі. Зберіть веселку всіх чудових модних ляльок Shadow High.
СМІШИВАЙТЕ МОДИ: Ніколь одягнена в еластичний топ, байкерські шорти з тінню з боків, джинсову куртку з металевими срібними заклепками та пару кросівок. Вона також постачається з другим повним комплектом одягу для змішування та поєднання веселощів. Сітчасте плаття з джерсі з високою стелею, худі кольору металік із тіневою графікою й чоботи вище коліна. Цей ігровий набір подарує дітям нескінченну радість і творчі розваги.
ТВОРІСТЬ СЕЙЧАС: У Шедоу Хай, елітній школі мистецтв, у всіх учнів є шкільний фокус, який зображений на пакованні та в анімаційному серіалі. Миколи фокусується на інсталяційному мистецтві.
КОЛЕКЦІОННА, ПОДАРУНОВА ПАКОВКА: Оскільки Шедоу Хай є громадською конкурентом Райдужної Школи, їх гарне паковання відбиває Райдужнунчень, але ляльки перебувають у крайньому правому кутку, а сірий колір замінив кольори веселки. Чудово підходить для показу або подарунка!

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари