Всі категорії
Додати товар

Лялька печерний клуб фенессу save club fernessa

710 грн
Опис

Cave Club FERNESSA Doll
Оригінал
В наявності
Уцінка — 640 грн, останнє фото нюансу
Безмечна лялечка 680 грн
Зустрічайте Cave Club — команду доісторичних героїв-бунтарів, що випереджають свій час! Ляльки Cave Club уособлюють епічні пригоди печерних людей! У них дикі зачіски та яскраві неонові образи. Кожна босоніжка подружка або друг йде в наборі з доісторичним другом-тваринним, печерним гребінцем і ігровим аксесуаром, який зображає її унікальну особистість.

Фернесса обожнює рослини, тварин і вивчати світ навколо! Лялька Фернесса Cave Club одягнена для створення відкриттів у яскраве плаття з тваринно-рослинним принтом і має головний убір у формі венериної мухоловки. Поруч із нею завжди її подруга — птеродактиль Птиллі, у наборі також є печерний гребінець і дивовижна сумка — підніміть вгору листочок, щоб побачити, як вона "розквітає"!

Завдяки гнучкості в ліктях, зап'ястках і колінах діти можуть допомогти Фернессе ухилитися від Ті-рексу або виверження лавового гейзера, а також посадити квіти в саду! Фернесса та Птиллі надихають подумки повернутися в доісторичні часи та створювати неймовірні історії разом із ляльками Cave Club.

Вік: від 4 років
Матеріал: пластик
Комплектація: лялька
Виробник: Mattel
Зроблено в: США

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари