Всі категорії
Додати товар

Ігровий набір l.o.l. surprise! omg plane 4-in-1 літак лол 4 в 1 576051

3790 грн
Опис

- Відкрийте собі 50 сюрпризів. У літаку LOL OMG можна розпакувати 50 сюрпризів, у тому числі робочі вогні та звуки, візок для напоїв з тарілками і чашками, верхні шафи, що відкриваються і закриваються, і багато іншого. Пристебніть ремені та поїхали
- Трансформується на ігровий набір 4-в-1. Висуньте секцію сидіння, щоб перетворити літак на автомобіль-сюрприз для наступної вечірки. Від'єднайте та переверніть літак на бік, щоб створити студію звукозапису та діджейську будку. У цьому наборі є все
- Багато розгалужень. Літак LOL Surprise OMG поставляється з візком для напоїв, валізами на коліщатках та безліччю аксесуарів, таких як 2 подушки для шиї, 2 маски для сну, 2 мікрофони, 2 гарнітури, 2 ковдри, планшет, квиток, паспорт та багато іншого.
- Підходить для ляльок будь-якого розміру. У літаку OMG LOL Surprise є місце для 4 ляльок та місце пілота. Цей набір сумісний з ляльками OMG Fashion LOL Surprise та іншими ляльками LOL Surprise. Ляльки LOL Surprise продаються окремо.
- Ідеальний подарунок. Літак, який стає автомобілем, студією звукозапису та діджейською будкою. Цей набір 4-в-1 подарує годинник веселощів та стане ідеальним подарунком на день народження або інше свято для дітей віком від 4 років і старше.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари