Всі категорії
Додати товар

Лялька русалка

1410 грн
Опис

💫💫💫Лялька Русалка MERMAZE MERMAIDZ Джорді
Кожна русалонька Mermaze Mermaidz має унікальний скульптурний хвіст, який чарівно змінює колір під час занурення у воду.
Хвіст Джорді змінюється з чорного на сірий, коли він контактує з теплою водою, а її плавник показує коралово-рожеві смуги в холодній воді.
Її хвіст також виконує роль підставки, коли плавник зігнутий на 90 градусів, тож вона дійсно може стояти самостійно!
Кожна лялька Mermaze Mermaidz має точки артикуляції на шиї, плечах, ліктях, зап’ястях, тулубі, талії та плавниках, що дозволяє використовувати так багато поз у грі! Джорді - це зірка фінболу, яка любить перемагати і не боїться наполегливо працювати, щоб досягти цього. Джорді - це все про спортивно-гламурну моду!
У Джорді чудове чорне та світле волосся преміум-класу, укладене в мікрокіски з двома пучками. У неї чудові скляні очі зі вставками та справжні вії, а також фантастичний макіяж із жовтою підводкою для очей та її фірмовим знаком краси у формі серця. Джорді одягнена в жовту майку з перехресним написом «команда для плавання» та райдужну пухову куртку. Образ доповнюють сережки-кільця із сердечками, намисто, смугасті пов’язки на зап'ястях, сонцезахисні окуляри та сумочка в стилі Finball. Перш ніж активувати зміни кольору хвоста, зніміть з ляльки сорочку та куртку, щоб вони не намочилися. Потім облийте її хвіст і плавник холодною водою або опустіть її в ємність з холодною водою. Ідеально підходить для ігор у воді та не тільки!

Підходить від 4-х років
💵 1410 грн 🔥

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dasha878787
dasha878787
Супер-продавець
Одеса
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари