Всі категорії
Додати товар

Набір лялька рейнбоу хай ейнслі слейтер студія високої моди rainbow high ainsley

1750 грн
Опис

Набір Лялька Рейнбоу Хай Ейнслі Слейтер студія високої моди Rainbow High AinsleyMGA577560
Rainbow High — Легенда свідчить, що десь на краю веселки міститься посудина із золотом. Проте, зовсім в іншому, безумовно захопливішим! Це можуть виявити лише деякі, з великою чуйністю, які, дотримуючись веселки, знайдуть на її кінці барвисту школу моди — Rainbow High, де дівчатка вчаться презентувати свої кольори найкрасивішим способом!

Чудова барвиста лялька Ейнслі з приголомшливої спеціальної колекції ляльок Shadow High Special Edition. Лялечка постачається в пакованні Special Edition, яка має унікальний дизайн, щоб продемонструвати лялечку та її дизайнерський одяг. Лялька повністю рухома. Її руки та ноги згинаються, тому вона може приймати безліч гламурних поз.

Ейнслі Слейтер — ексклюзивний персонаж, представлений 2022 року. Вона вчиться в Shadow High, що спеціалізується на дизайні одягу та дизайні аксесуарів. У Ейнслі світла шкіра та темно-фіолетове волосся, зібране в довгий високий хвіст із двома пасмами з боків. Її очі яскраво-блакитні, а макіяж складається з неонових райдужних тіней для повік і глянсової рожевої помади.

Одяг

Для свого нового вбрання вона вибирає чорну латексну водолазку зі шкіряною байкерською курткою, що переливається, з декількома срібними деталями на блискавці, а також чорну джинсову спідницю з білим оздобленням і сріблястим акцентом. Як взуття вона носить чорні шкіряні чоботи з білими ремінцями та літерами «RH» на обох.

Її колишнє вбрання чорне із золотими деталями. Вона носить топ із золотими пряжками, золотими англійськими шпильками, двома ґудзиками та довгим рукавом із лівого боку. Її спідниця прикрашена золотими деталями, зокрема золотим ланцюговим поясом із золотими літерами «РАДУГА» навколо нього. Вона поєднує вбрання з чорними армійськими черевиками зі срібними шипами.Чорний топ на бретелях;

Штани з лакованої шкіри;

Босоніжки на підборах у вигляді літери R;

Поясна сумка з написом Rainbow;

Шкіряне мінісукня;

Чорно-біла куртка-косуха;

Ботильйони з ременями;

Чорно-біла мініспідниця;

Обтислий гольф;

Корсет із лакової шкіри;

Чорні чоботи-панчохи;

Мініспідниця із золотим декором на шнурівці;

Короткий жакет з одним рукавом та одним відкритим плечем;

Черевики на тракторній підошві.

Крім крутого вбрання в наборі, ви знайдете вішаки для одягу, підставку для ляльки та гребінець для волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари