Всі категорії
Додати товар

Лялечка з соняхами

2000 грн -10% 1800 грн
Опис

🪄Представляю до вашої уваги чудову ручну роботу - чарівну ляльку, яка зроблена з любов'ю та майстерністю. Ця лялька, зв'язана крючком з високоякісної бавовняної пряжі, стане прекрасним подарунком або чудовим доповненням до вашої колекції.

🧸Лялька має привабливу довжину 22 см, що робить її ідеальною. Вона має надзвичайно милий вигляд, прикрашена прекрасними соняшниками, що надають їй особливий шарм. Лялька одягнута в синій сарафан з жовтими кедами, що робить її стильною та модною. Її дуже миле обличчя з коричневими волоссям надає їй неповторний вираз.

🎁Окрім того, ця лялька поставляється в гарному упакуванні як бонус до вашого замовлення. Ви можете бути впевнені, що вона прибуде до вас безпечно і готова до подарунка або використання.

❤️Не втратіть нагоди придбати цю зворушливу, ручну роботу - чарівну ляльку. Вона створена з найвищою увагою до деталей і принесе радість як дітям, так і дорослим. Зробіть своє замовлення вже сьогодні і отримайте неперевершений шедевр мистецтва, який стане улюбленою часткою вашого дому або подарунком для ваших близьких.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
zirkaaaa
zirkaaaa
Супер-продавець
Ананьїв
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари