Всі категорії
Додати товар

Лялька l.o.l surprised omg series 8 wildflower - лол омг вайлд флауер (дика квітка)

1100 грн -10% 1000 грн
Опис

Модна лялечка L.O.L Surprised OMG Series 8 Wildflower - справжня королева польових диких квітів.

Представляємо абсолютно нову модну ляльку LOL Surprised OMG Wildflower з безліччю сюрпризів! Wildflower ніколи не перестає висловлювати свою любов до метеликів, квітів та рожевого кольору, особливо за допомогою одягу та аксесуарів.

У неї приголомшливі риси обличчя, Гарне волосся, власний квітковий наряд пастельних тонів, і у неї є маса можливостей позувати. Новітні ляльки LOL Surprise OMG fashion-це несподівані найкращі подруги, які відзначають відмінності між друзями, які роблять один одного сильнішим. Незважаючи на те, що вони різні, всі вони люблять те, що люблять, і всі вони прагнуть бути самими собою, незалежно від того, з ким ви.

Лялька має Шарнірні руки, що дозволяє придумувати їй безліч поз для фотосесій і модних показів.

Гра з лялькою L.O.L. Surprise! розвиває в дитині креативність, уяву і вміння грати.

Рекомендовано для дітей від 3 років.

Модні ляльки LOL Surprise зі стильними зачісками, нарядами і безліччю деталізованих аксесуарів роблять ідеальну іграшку для дітей, в тому числі для дівчаток і хлопчиків від 4 років і старше, для творчих ігор!

В якості подарунка на день народження або в подарунок до будь-якого особливого випадку ляльки забезпечать годинник соціальної гри з братами, сестрами і друзями!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
desvitlab
Shopsik
Супер-продавець
Кременчук
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари