Всі категорії
Додати товар

Лялька монстер хай торалей неонові страхи секрети в шафі monster high toralei stripe hnf80

1590 грн -7% 1490 грн
Опис

- Серія Секрети у шафі повертається та сяє, як ніколи раніше. Відкрийте шафку ляльки Торалей Страйп і знайдіть Неонові страхи, модні сюрпризи та незвичайні аксесуари.
- Чи вмієш ти розкрити таємницю? Візьміть чотири ключі Color Reveal і змийте їхнє таємниче покриття, потім відкрийте чотири відповідні відділення та знайдіть заховані всередині предмети.
- Вимкніть світло та виявіть три аксесуари, що світяться у темряві. Комбінуйте їх з іншими предметами стилю, що входять до комплекту, і створюйте наряди, які висвітлять навіть темну ніч.
- Лялька Торалей Страйп впадає у вічі яскраво забарвленим волоссям і макіяжем. Помістіть її і всі її неонові лякала в шафку у формі труни, щоб її було зручно зберігати і брати з собою в дорогу.
- Від толстовки з капюшоном і чашки чаю до записуючого мікрофона і клавіатури, Skulltimate Secrets Toralei Stripe включає 19 яскравих сюрпризів, що пробуджують уяву. Створіть для неї більше 125 образів.
- Найкраща іграшка -- та, що світиться. Перегляньте всю колекцію Skulltimate Secrets Neon Frights, щоб побачити ще більше модних ляльок Monster High.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари