Всі категорії
Додати товар

Пупс маленький у костюмчику

150 грн
Опис

Ласкаво запрошуємо до світу веселощів та дивовижних пригод разом з маленьким миленьким пупсиком у вигляді смішного звірятка!

Цей пупсик - справжня перлина серед іграшок, що принесе безмежну радість вашій дитині. Він одягнутий у неймовірно миленький костюм у вигляді звірятка, що робить його неймовірно привабливим та чарівним для малюка.

Звукові ефекти цього пупсика роблять гру ще цікавішою та реалістичнішою. При натисканні на кнопку він може вимовляти слова "мама", сміятися або плакати, даруючи вашій дитині неповторні емоції та враження.

Рухливі купки, ноги та голова роблять цього пупсика ще більш живим та реалістичним, дозволяючи вашій малечі створювати незабутні ігрові сценарії та пригоди.

Цей чудовий пупсик виконаний з високоякісних та міцних матеріалів, що гарантує його довговічність та безпеку використання. Він буде чудовим подарунком для дітей віком від 3-х років, даруючи безмежну радість та задоволення кожному маленькому власнику.

Запрошуємо вашу дитину у світ мрій та веселощів з цим миленьким пупсиком-звірятком, який стане найкращим другом у кожній ігровій пригоді!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари