Всі категорії
Додати товар

Лялька монстер хай дракулаура з вихованцем

1150 грн
Опис

Лялька Mattel Monster High Draculaura Posable Fashion Doll має модне вбрання, що підкреслює оригінальний стиль її героїні.


Легендарна школа для монстрів Monster High починає свій навчальний рік, і її коридорами дефілюють стильні монстро-учні. Школа монстрів представляє нову лінійку ляльок з оригінальними персонажами, свіжими образами та тематичними аксесуарами, що надихають на розповідь історій та химерно-казкові ігри з модою. Кожна лялька Monster High відрізняється деталізованим зовнішнім виглядом, страшно шикарним взуттям та класними тематичними аксесуарами, що відповідають унікальному характеру.


Лялька має гнучкий торс, лікті, зап'ястя і коліна, тому діти можуть надати їй будь-яку позу для більшої реалістичності. Лялька не може стояти самостійно. Діти можуть зібрати всіх упирів Monster High та розігрувати різні історії.


Знайомтесь з милою Дракулорою - донькою Дракули. Ікласта модниця одягнена у вампірську блузу з корсетом і прозорими рукавами, шорти з сердечками та панчохи з рюшами. Її розкішний стиль доповнюють рюкзак у формі серця, неймовірно стильні туфлі на платформі та окуляри у формі кажана. Додати Дракулоре ще більше стилю допоможе пов'язка, яка служить прикрасою на її прекрасному рожево-чорному волоссі, і модна накидка. Не менш милий улюбленець Дракулори - кажан на ім'я Граф Легендарний - теж входить у набір, щоб зробити гру більш повноцінною та різноманітною.

У комплекті: лялька, улюбленець, аксесуари

Рекомендовано для дітей віком від 4 років.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари