Всі категорії
Додати товар

Кукла лили от designafriend

300 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Стать: Для дівчаток
Вік: Без обмежень
Тип іграшки: Ляльки

Висота 46 см.
Ця мила блакитна лялечка стане найкращою подружкою вашої принцеси! Лілі має шикарне довге та густе волосся, яке можна укладати в будь-яку зачіску: можна як просто зачесати лялечку, так і заплісти їй, наприклад, «колосок».
Волосся ляльки таке приємне на дотик і легко укладається в зачіску, що хочеться експериментувати з різними образами Лілі знову й знову! Для того, щоб зробити шикарну укладку, можна застосовувати будь-які допоміжні засоби: щипці для завивання волосся, термобігуді, праски та інші зручні засоби. А використовуючи яскраві гумки та шпильки, можна не тільки зміцнити та зафіксувати зачіску, але й прикрасити її.
Лялька Лілі від DesignaFriend — це зразок стилю і краси. Кожна з ляльок бренда має м'які контури фігури, приголомшливо красиве обличчя з очима, що «горять», вишукане вбрання та стильне взуття, виготовлені з якісних матеріалів.
Для того, щоб волосся ляльки довше зберігало акуратний доглянутий вигляд і не сплутувалося, щоразу після гри його потрібно розчісувати й бажано заплітати. Лялька виготовлена з якісних матеріалів і призначена для дітей від 3 років. Для виготовлення волосся ляльки використовувався високоякісний нейлон.

Стан: волосся в чудовому стані, не сплутані, дуже густе, приємне на дотик. Є нюанс, обличчя забарвлене рожевим фломастером, не змивається (на фото видно) на руках теж є невеликі "мазки" темним фломастером. Туловище теж трохи забарвлене. Лялька без одягу, є плаття дитяче, пошите під неї, продається з платтям або без, ціна однакова.
Пересилаю без передоплатів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари