Всі категорії
Додати товар

Barbie cutie reveal друзі з джунглів мавпочка

1100 грн
Опис

Вау! Це нові, ще яскравіші Barbie Cutie Reveal серії «Друзі з джунглів» з 10 сюрпризами в одній упаковці!
Подаруйте своїй дівчинці наймиліші враження від розпакування плюшевих друзів-звірят. У цій серії дівчатка познайомляться з новими тваринами — чарівним Слоненям, милим Тигреням, яскравим Туканом та веселою Мавпочкою.
Розпакуйте цей набір, щоб знайти веселу коричнево-рожеву плюшеву мавпу. Зніміть голову костюма, і ви побачите класичну ляльку Barbie з довгим світлим волоссям із кольоровими вставками. Відкрийте 4 пакетики, які йдуть у комплекті, щоб знайти всередині додатковий одяг та аксесуари: стильну спідницю, пару взуття, губку-гребінець, сонцезахисні окуляри та міні-мавпочку, маленького улюбленця ляльки.
Верхня частина костюма вивертається і перетворюється на яскраву рожеву флісову шубку з принтом банани. Додайте інші елементи одягу та аксесуарів, щоб повністю змінити образ Barbie.
Сюрпризи продовжуються! Виявіть додаткові ефекти на обличчі ляльки та мордочки її маленького улюбленця. Для цього просто зануріть губку-гребінець у крижану воду і проведіть по цих місцях. На щічках ляльки з'являться милі зірочки і проявиться макіяж на повіках та губах. А у її маленького вихованця «відчиняться» очі — такий красень! Щоб повернути початковий вигляд, повторіть кроки, використовуючи теплу воду. Тоді мавпочка «заплющить» очі, ніби заснула, і її можна покласти на голову костюма, використовуючи її як ліжко. З лялькою Barbie Cutie Reveal Друзі з джунглів Мавпочка повторюйте це перетворення знову і знову!

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари