Всі категорії
Додати товар

Килимок танцювальний smoby "нello kitty"

182 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

260 грн
Опис

Килимок танцювальний Smoby "Нello Kitty" має форму серця, половинки корого скріплені липучкою. Можна грати як на цілому килимку, так і розділити його на два та голити удвох. На ньому красується портрет знаменитої кішечки з мультфільму Hello Kitty. Килимок відтворює 4 пісеньки та може видавати понад 10 видів звуків. Іграшка сумісна з будь-якою стереосистемою, комп'ютером або ігровою приставкою.
Пропонується два варіанти гри з килимом:
Танці. Необхідно вибрати мелодію та увімкнути її. Далі — вся увага на модуль керування, на якому загоряються різнобарвні вогники. Гравець має швидко відреагувати та натискати на кружечки відповідного кольору. Коли гра закінчиться, танець буде оцінений «публікою»: роздасться шум плодисментів. Якщо ж танець не вдався, то танцівниця буде очищена.
Створюємо мелодію (олівці). Вибирається будь-яка пісенька, яка запрограмована в килимку (можна під'єднати до системи та взяти музику з диска). Потім потрібно додавати будь-які звукові ефекти. Вийде абсолютно нова мелодія.

Килимок повністю робочий, працює на 4 батарейках АА (до комплекту не входять), є один недолік — поріз на тильній стороні ( непомітно, заклеєний скотчем), на роботу ніяк не впливає.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
winterzem
winterzem
Супер-продавець
Малин
87% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?