Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Велика м'яка іграшка собака тузик 140 см персиковий

2270 грн
Опис

Велика м'яка іграшка собака Тузик 140 см персиковий від фабрики "Аліна"

Велика м'яка іграшка Тузик — це оригінальний подарунок коханій дівчині або дитині. Іграшки завдовжки 140 см персикового кольору добре впишеться в інтер'єр і додасть атмосфері тепла та затишку. Великий песик викличе неймовірні емоції в людини, такий розмір іграшки вражає й захоплює. Тузик має дуже красивий та милий вигляд, тішитиме довгий час свого господаря.

Якість у іграшки найвища, що підтверджено сертифікатом. Іграшка наповнена гіпоалергенним синтепухом. Він перешкоджає появі цвілі та кліщів у виробі, синтепух легкий, антистатичний і пропускає повітря. Це означає, що поряд із плюшевим собачкою можна засинати, відпочивати. Його довго можна не випускати з обіймів, на ньому зручно лежати. На дотик собачка м'яка та ніжна. Тканина штучне хутро не линяє, добре зберігає колір і яскравість.

Великий м'який собака виробляється в Україні фабрикою "Аліна", яка спеціалізується на виготовленні величезних м'яких іграшок. Всі іграшки перевіряються перед відправленням на відповідність. Виробник відправляє великі іграшки у вакуумному пакованні, завдяки цьому знижується вартість доставки та гарантується, що іграшка приїде до Вас чиста та гарна. Доставка по Україні 1-3 дні.

М'який Тузик також є в різних кольорах: білий, персиковий, медовий. Вушка в собачки коричневого кольору. Гарний асортимент великих м'яких іграшок тепер доступний безпосередньо від виробника за недорогими цінами. Можливі гуртові знижки та співпраця з дробошипінгом. Більше м'яких собачок на сайті.

Переваги:

- українське виробництво фабрика "Аліна";
- гіпоалергенна якість;
- машинне/ручне прання 30 градусів;
- швидка доставка;
- вакуумне паковання;
- очі міцно тримаються на кнопках.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
alinatoys
Alinatoys
0% виконаних замовлень
Була