Всі категорії
Додати товар

М' яка іграшка гра в кальмара спостерігач 23 см

320 грн -22% 250 грн
Опис

Новінка для шанувальників популярного корейського телесеріала "Гра в Кальмара". Одним з ключових аспектів « Ігри в кальмара» є анонімність організаторів, пов'язаних з змаганнями. Спочатку гравці були відомі тільки по номерах на куртках, і тільки пізніше вони почали розповідати один одному подробиці про своє життя. Проте анонімність має вирішальне значення для тих, хто втілює ігри в реальність. Кожен, хто пов’язаний з організацією конкуренції, повинен носити маску, щоб приховати свою особистість, і покарання за порушення цього правила може бути смертельним. У « Ігре в кальмара» існують різні маски, які говорять про ієрархію самих працівників.

Коло під час романізації стає латинською літерою O, трикутник є частиною літери J, а квадрат передається як M. Аббіатура OJM - це латинізовані ініціали, які відповідають першим буквам назви Ojing-eo Geim, що в перекладі з корейського означає « Ігра в кальмара».

Маски з квадратами носять управителі, вони спостерігають за іншими робітниками та гравцями. Усі маски чорного кольору, але на них зображені різні геометричні фігури, що позначають звання.

Розмір: 23 см
Матеріал: плюш
Виробництво: Китай

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?