Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

М'які іграшка ліло та стіч із мультфільму lilo&stitch, 20 см

500 грн
Опис

Стіч (Stitch) — мультяшний персонаж, який за задумом авторів мультфільму "Ліло і Стіч" (Lilo and Stitch), створений інопланетними вченими для створення хаосу та безладу в містах. Маленький монстр, якого все-таки змогла приручити дівчинка Ліло, вирізняється запальним характером, проте це не заважає йому стати найкращим вихованцем і другом Ліло.

Дійсно, варто подивитися на цього дивовижного монстра, як він відразу припаде до душі будь-якій дитині! Маючи дуже неприємний характер, Стіч такий милий і привабливий, що будь-якій дитині захочеться мати такого друга!

Лило Ангел — подружка Стича, велика, м'яка та шалено красива! Її милі очі
здатні закохати в себе кожного! А пухнасті лапки вже готові Вас обіймати. Ліло
— маленька дівчинка 7 років, яка живе на Гавайських островах разом зі своєю
старшою сестрою Нані та Стіч — інопланетний генетичний експеримент, створений
інженером Джамбою Джукібоя, призначений для створення хаосу та руйнувань. Стіч
прив'язується до дівчинці, і вони стають справжніми друзями.
Ангел — фіолетово-рожевий монстр, який є подругою та любов'ю Стича. Ліло кличе її Ангелочок. Як і Стіч, Ангел може повзати по стінах і ходити стелями. Свої довгі вусики-антени вона використовує, щоб натискати кнопки та брати предмети, до яких не дістає руками.
Плюшеві звірі залишаються, мабуть, найкращим способом потішити малюків, тим більше, коли йдеться про персонажів чарівного всесвіту Діснея. Такий добрий і добре знайомий дітям герой стане улюбленцем вдома, у дитячому садку, підійде для ігор просто неба.

Іграшка виготовлена з гіпоалергенних матеріалів і відповідає високим стандартам сучасного виробництва. Завдяки надійному пошиттю, звірятко впродовж багатьох років зберігає свій первісний вигляд, не рветься й не линяє під час прання.

Розмір: приблизно 20 см

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
moi_dom
Мой Дом
Одеса
71% виконаних замовлень
Був