Всі категорії
Додати товар

М'яка плюшева іграшка "лебідь" 30 см

290 грн
Опис

М'яка розвиваюча іграшка з гарною зовнішністю, подарувавши яку Ви дуже порадуєте дитину. А подарувавши його коханій людині, нагадайте веселі та щасливі дитячі часи. Приваблива і всіма улюблена іграшка здатна розповісти про Ваше кохання та світлі наміри подарувати кращі спогади життя, а також подарувати відмінний настрій та викликати посмішку на обличчі.


Іграшка призначена для дітей вікової категорії старше трьох років. Приблизно в цьому віці дитина не просто маніпулює предметами, вона надає їм певного положення у просторі. Інтенсивно розвивається тонка моторика, завдяки якій рухи пальців дитини стають координованішими. Відбувається ускладнення розумових процесів, оскільки малюк вчиться розрізняти та співвідносити форми, розміри та кольори. Вже до трьох років у дітей починають розвиватись елементи рольової гри. Наприклад, у рольовій грі дитина сама діє і говорить про своїх героїв. Іграшки виступають у ній як актори, якими дитина як режисер керує та керує. Така гра напевно сподобається дитині і, швидше за все, незабаром вона сама захоче грати у знайомі казки, а потім змінюватиме їх, вигадуючи власні дії.


М'яка іграшка виготовлена ​​з екологічно чистих матеріалів: високоякісного штучного хутра, гіпоалергенного синтепону, тканин, що не фарбуються, і хутра. Вся продукція пройшла на міцність та розрив, зносостійкість, кольоростійкість.
Наповнювач цієї іграшки синтепон, завдяки чому іграшка постійно зберігає свою форму і не змінює колір (усі матеріали нетоксичні і не містять шкідливих барвників).

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари